Namaz elbisesi modellerinde indirimler

By | 21 Haziran 2019

Namaz elbisesi modellerinde indirimler

Namaz kılmak en değerli ibadetlerden biridir ve erkek kadın tüm müminlere de farz kılınmıştır. Dinimizdeki her ibadet gibi, namazın da bazı şekil şartları vardır. Bu şartlara riayet etmemek, kılınan namazın kabul edilmemesi ile sonuçlanacaktır. Namazın şartları; hadesten taharet, necasetten taharet, setr-i avret, istikbâl-i kıble, vakit ve niyet olmak üzere altı adettir. Bunlardan özellikle taharet ve avret şartları önem taşır. İlki vücut ve giysi temizliğine, ikincisi ise tesettür kurallarına dairdir. Namaz kılacak kişinin üst başının temiz olması ve giysilerinin tesettür kuralları ile birebir uyumlu olması gereklidir. Zira namaz kılmak, yüce Allah’ın huzuruna çıkmakla eşdeğer bir ibadettir.

 

Bayan namaz elbisesi satın al

İşte namaz elbisesi modelleri, bu amaç için üretilmiş özel giysilerdir. Erkek namaz elbisesi ve bayan namaz elbisesi olmak üzere iki çeşidi mevcuttur. Zira tesettür kuralları, cinsiyete göre farklılık göstermektedir. Namaz elbisesi modelleri, bol ve dökümlü bir kesime sahip kıyafetlerdir. Böylelikle, ten renginin ve eğilip kalkarken vücut hatlarının görülmesi engellenir. Namaz elbiseleri sadece namaz kılınırken ve ev içinde giyilen kıyafetlerdir. Bu sayede daima temiz kalmaları ve kirlenmemeleri mümkün olur. Namaz elbisesi modelleri kullanarak, içiniz rahat bir şekilde ibadetinizi yerine getirmeniz mümkün olacaktır. İhvan web sitesi, namaz elbisesi fiyatları için yaptığı indirimlerle bu kolaylıktan herkesin faydalanabilmesini sağlamıştır.

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptanalımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.