Kadın Tesettür Çarşaf Modelleri

By | 20 Haziran 2019

Kadın Tesettür Çarşaf Modelleri

Tesettür giyim, dinimizin temel şartlarından biri ve hem erkek, hem de kadınlar için geçerli olan bir husustur. Erkeklerin diz kapağı ile göbek arasını, kadınların ise el, ayak ve yüz dışında kalan tüm vücut bölgelerini örtülü tutmaları gerekmektedir. Bu husus, Nur suresinde “İnanan kadınlara da söyle, süslerini göstermesinler, cazibe ve güzelliklerini açığa vurarak dikkat çekmesinler ve bunun için başörtülerini, göğüsleri üzerine sarkıtsınlar ki, boyun ve gerdanlarından bir şey görünmesin” şeklinde ifade edilmiştir. Her ne kadar dinimizde tesettür çarşaf kullanılmasına dair doğrudan bir hüküm yoksa da, belirtilen bu özelliklerin hepsini karşılayan en pratik giysi çarşaf modelleri olmaktadır.

Tesettür Çarşaf Satın Al

Bu nedenle, tesettür çarşaf modelleri en sık kullanılan tesettür giysiler arasındadır. Çarşaflar, iki parça veya tek parça halinde üretilmektedir. Her ikisinin de pratik bir kullanımı vardır ve diğer giysilerin üzerine giyilirler. Medine pamuğu gibi özel kumaşlardan imal edilen çarşaf modelleri, sıcak havalarda dahi rahat etmenizi sağlar. Tesettür kuralları gereği örtülmesi gereken her yeri kapatır ve vücut hatları ile ten renginin belli olmasını engellerler. Arzuya göre, peçe modelleri ve tesettür eldiven modelleri de kullanarak tam bir örtünme elde etmek mümkündür. İhvan web sitesi, kadın tesettür çarşaf modelleri dâhil tüm tesettür giysiler konusunda ihtiyacınız olan tek adrestir. Siparişleriniz kargo ile adresinize dek teslim edilmektedir.

Çarşaf - Ferace - Sufle Modelleri için Tıklayın

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.