Tek Parça Tesettür Çarşaf Modelleri

By | 20 Haziran 2019

Tek Parça Tesettür Çarşaf Modelleri

Yüce Allah, Ahzab suresinde “Hanımlarına, kızlarına ve müminlerin hanımlarına söyle, dışarı çıkarken üstlerine cilbablarını alsınlar. Bu, onların tanınmasını ve bundan dolayı incitilmemelerini sağlar” buyurmuştur. Bu ayet, tek başına tesettür giyimin nasıl olması gerektiğini izah etmektedir. Dinimiz, belirli bir kıyafet zorunluluğu getirmemiş, ancak erkek ve kadınların vücutları üzerinde hangi bölgeleri örtülü tutmaları gerektiğini belirlemiştir. Hadislerin de ışığı altında, bu bölgeler erkekler için diz kapağı ile göbek arası, kadınlar içinse el, ayak ve yüz hariç her yerdir. Vücut hatlarını belli etmeyecek şekilde örtüldükten sonra, her türlü kıyafetin tesettür giyim olarak kullanılması caizdir. Ancak tek parça tesettür çarşaf modelleri, bu iş için en uygun giysiler olmaktadır.

Tesettür Çarşaf Satın Al

Tek parça tesettür çarşaf modelleri, isminden de anlaşılabileceği gibi tek parçadan oluşan kıyafetlerdir ve tesettür kuralları ile de birebir uyumludur. Geleneksel olarak siyah renkte ve kalın kumaştan imal edilirler. Bu sayede, ten rengi belli olmayacak ve dikkat çekilmesi engellenecektir. Tek parça Tesettür Çarşaf Modelleri kullanması oldukça pratik giysilerdir. Diğer elbiselerin üzerine giymek veya tek başlarına kullanmak mümkündür. Yüz ve elleri açıkta bırakırlar. Bu nedenle, tam bir örtünme isteyen kadınların ayrıca eldiven ve peçe modelleri de kullanması gerekir. İhvan web sitesi, tesettür kıyafet modelleri bakımından ihtiyacınız olan tek adrestir.

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.