Arap Çarşafları Siparişe Hazır

By | 20 Haziran 2019

Arap Çarşafları Siparişe Hazır

Tesettür kuralları, ne giyileceğinden çok vücudun hangi bölgelerin kapatılacağına ilişkindir ve erkekler ile kadınlar için ayrı ayrı belirlenmiştir. Erkeklerin diz kapağı ile göbek arasını her daim ve her yerde kapalı tutmaları şarttır. Kadınlar ise el, ayak ve yüz dışında kalan tüm vücutlarını örtülü tutmalıdır. Bu şartlar yerine getirildikten sonra, hangi kıyafetin kullanıldığı bir fark yaratmamaktadır. Ancak uygulamada, tüm bu şartları en kolay şekilde elde etmenin yolu çarşaf modelleri kullanmaktan geçmektedir. Tesettür çarşaf ve Arap çarşafı olarak da biline bu kıyafetler, tek veya iki parça halindedir. Baş kısmından başlayıp, ayak bileklerine dek inerler. Kolları da eller hariç tamamen kapatırlar.

Arap Çarşafı Satın Al

Arap çarşafı modelleri denmesi, İslami ülkelerde kadınların genellikle tercih ettiği kıyafet olmasından kaynaklanmaktadır. Arap çarşafı, ten rengini göstermeyen ve vücut hatlarını belli etmeyen kalın kumaştan yapılır. Doğal olarak bol kesimlidir. Ancak kumaşı kaliteliyse, cildin nefes almasına izin verir ve rahatsızlık hissi yaratmaz. Tam bir örtünme ve kesin bir tesettür sağlar. Arzu eden bayanlar, peçe modelleri ve eldiven de kullanarak tam bir örtünme elde edebilir. İhvan, birinci kalite kumaştan imal edilmiş Arap çarşafı modellerini stoklarına eklemiş ve uygun fiyatlarla satışa sunmuştur. Arap çarşafı satın almak için ihtiyacınız olan tek adres İhvan’dır. Siparişleriniz, adresinize dek kargo ile teslim edilmektedir.

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleri de sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 numaralı telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.