Peçeli Çarşaf Fiyatlarında İndirim

By | 20 Haziran 2019

Peçeli Çarşaf Fiyatlarında İndirim

Tesettür kuralları, hem erkek ve hem de kadınlar için dinimizde net bir şekilde belirlenmiştir. Erkeklerin diz kapakları ile göbek arasını, kadınların ise el, ayak ve yüz dışında kalan tüm vücut bölgelerini daima örtülü tutmaları gerekmektedir. İşte tesettür kıyafetleri, bunu gerçekleştirmeyi mümkün kılan giysilerdir. Çeşitleri oldukça fazla sayıda olsa da, tesettür kurallarına tam anlamıyla riayet etmek isteyen bayanlar peçeli çarşaf modelleri tercih etmektedir. Zira peçeli çarşaflar, yukarıda izah ettiğimiz kurallar ile birebir uyum göstermektedir. Bunlar; vücudu baştan aşağıya, hatta ayak bileklerine dek örten giysilerdir. Açıkta kalan tek bölgelerin eller ile gözler olduğunu söylemek mümkündür. Peçe modelleri kullanarak gözleri, eldiven modelleri kullanarak elleri de kapatmak mümkün olmaktadır.

Peçeli Çarşaf Satın Al

Peçeli çarşaf modelleri, bu açıdan çok daha pratik giysilerdir. Zira peçe, çarşafla birlikte gelmekte ve istenildiği zaman kullanılması mümkün olmaktadır. Diğer bir deyişle, ayrı bir peçe satın almanıza gerek yoktur. Peçeli çarşaflar lüks kalitede pamuktan imal edilmiş olup, sıcak havalarda dahi rahatsızlık hissi yaratmamaktadır. Bol kesimleri ve kalın kumaşları, vücut hatları ile ten renginin belli olmasını engellemektedir. İhvan, sizler için peçeli çarşaf fiyatlarında indirim gerçekleştirerek bu kolaylığa arzu eden herkesin kavuşmasını mümkün kılmıştır. Siparişleriniz, kapalı kargo ile adresinize dek ücretsiz olarak teslim edilmektedir. Kapıda ödeme seçeneğimiz mevcuttur.

Çarşaf - Ferace - Sufle Modelleri için Tıklayın

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.