Tecvidli Kuran Satın Al

By | 28 Şubat 2015

Müslümanların kutsal kitabı olan Kuran-ı Kerim‘in her müslümanın gerek evinde gerekse bulunduğu mekanda bir tanesi olması gerekmektedir.

Kuran okumayı öğrenmeye başladığımız yaştan itibaren kendimize bir adet Kuran almamız şarttır.

tecvidli-kuran-satın-alKuran alırken bazı hususlara dikkat etmeliyiz. Bunlardan biriside Tecvid ile yazılmış Kuran’dır. Tecvid Kuran’ı Kerim’i tam manası ile okumamızı ve akıcı bir şekilde okumamızı sağlayan kurallar topluluğudur.

Kuran öğrenirken tecvidli Kuran okumayı öğrenmeliyiz yine Kuran satın alırken Tecvidli Kuran Satın Almaya dikkat etmeliyiz.

Tecvidli Kuran Satın Alırken ayrıca tecvidlerin tam olarak farkedilebilmesi için tecvidlerin renkli yazıldığı Kuran-ı Kerim satın alırsak daha kolay Kuran okuruz.

Tecvidli Kuran Satın Alırken bunu dışında kolay okunan hatla yazılmış Kuran’larında özellikle Kuran okumaya yeni başlayanlar tarafından daha kolay okunduğunu göz önünde bulundurmalıyız.

tecvidli-kuran-satın-al-Tecvidli Kuran Satın Alan kişinin eğer görme sorunu varsa harfleri daha iri yazılmış Kuran’ları tercih ederse harfleri daha iyi görüp kolay kuran okur.

Tecvidli Kuran Satın Almaya niyetlenmiş kişi Kuran’larda ki Arapça metin yanında Türkçe mealinde bulunduğu Kuran aldığı takdirde Kuran-ı Kerim’in hem Arapçasını hem de akabinde Türkçe mealini hemen okuyup, okuduğunu anlar ve daha çok ecir sahibi olur.

Tecvidli Kuran Satın Almak isteyenler her türlü Kuran-ı Kerim basımının bulunduğu www.ihvan.com.tr online alış veriş sitesini incelemeyi ihmal etmemelidirler.