Tecvidli Kuran-ı Kerim Okuyan Kalem

By | 21 Haziran 2019

Kuran Okuyan Kalem

Tecvidli Kuran-ı Kerim Okuyan Kalem

Tecvid, bilindiği üzere kıraat ilimleri içerisinde yer alır ve Kuran okumanın usulü olarak adlandırılır. Yüce Allah,  “Biz onu senin kalbine iyice yerleştirmek için böyle yaptık. O’nu tertil üzere indirdik. Kur’an’ı açık açık, tane tane, tertil ile oku” buyurmuştur. Diğer bir deyişle, tecvid, Kur’an’ı okurken harflerin hakkını vermek ve ayet ile sureleri aslına uygun olarak okumak demektir. Kur’an’ı bu şekilde okuyacak kadar tecvid bilmek, her Müslüman için farz sayılmaktadır. Aynı şekilde, tecvid usulüne uygun şekilde okunan Kuran’ı dinlemek de daha büyül sevap kazandırmaktadır. Günümüzde, tecvidli kuran okuyan kalem kuranlar sayesinde bu iş çok daha kolaylaşmıştır.

Tecvidli kalem Kuran satın al

Tecvidli kuran okuyan kalem kuranlar, isimlerinden de anlaşılabileceği gibi kalem irice bir kalem şeklinde olan cihazlardır. Bir uçlarında optik bir göz, diğer uçlarında ise hoparlör mevcuttur. Hafızalarında çeşitli hafızların okuduğu Kuranı Kerimin tüm sure ve ayetleri bulunmaktadır. Kalemin ucunu bir sure veya ayetin üzerine koyduğunuzda, o sure veya ayet sesli olarak okunmaya başlanacaktır. Üstelik bu okuma, tecvid usulüne de uygun olacaktır. Tecvidli kuran okuyan kalemkuranlar sayesinde, usulüne uygun okunan Kuranı Kerimlerin manevi hazzına kapılmak ve sevap kazanmak mümkündür. Bu özel ürünler, göme güçlüğü çeken müminlerin işlerini de kolaylaştıracaktır. İhvan web sitesi, tecvidli kuran okuyan kalem kuran çeşitleri bakımından sizlere en uygun fiyatları sunmaktadır.

Tüm Kuran-ı Kerim Çeşitleri için Tıklayın

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptanalımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.