Kuran Okuyan Kalem En Uygun Fiyat

By | 21 Haziran 2019

Kuran Okuyan Kalem En Uygun Fiyat

Kuran-ı Kerim Okuyan Kalem En Uygun Fiyat

Kuranı Kerimi okumak, her mümin için bir yükümlülük ve değişmez bir vazifedir. Ancak çocuklar ile gençlerde bu akışkanlığı kazandırmak biraz zor olabilir. Aynı şekilde, yaşı ilerlemiş müminler de Kuran okurken görme zorluğu nedeniyle bazı sıkıntılar yaşamaktadır. Kuran okuyan kalem modelleri, her iki sorunu da çözmekte ve istenen her an Kuran okuma imkanı tanımaktadır. Aynı şekilde, gençler ve çocukların ilgisini çekmekte, onlara Kuran okuma alışkanlığı kazandırmaktadır. Kuran okuyan kalem modelleri, gerçekten de bir kaleme benzeyen ürünlerdir. Bir uçlarında optik bir göz, diğer uçlarında ise bir hoparlör vardır. (Bazı modellerde kulaklık girişi de mevcuttur.)

Kalem Kuran Satın Al

Tek yapmanız gereken, kalemin ucunu (yani optik gözü) istenen sure veya ayetin üzerine getirmektir. O sure veya ayet, hoparlörden sesli bir şekilde okunacaktır. Üstelik okuma işlemini dünyaca meşhur hafızlardan birine yaptırmak mümkündür. Sanki yanı başlarındaymış gibi meşhur hafızların sesinden Kuran dinlemeye imkan tanıyan kalem Kuran modelleri, son derece fonksiyonel ürünlerdir. Kolayca ceket cebinde taşınabilir ve pille çalıştığı için istenen her yerde kullanılabilir. Artırılabilir hafızası sayesinde içerisine ses ve müzik depolamak da mümkündür. İhvan web sitesi, düzenlediği özel kampanyalar ile, Kuran okuyan kalem modellerine en uygun fiyatlardan sahip olmanızı sağlamaktadır. Kalem Kuran modellerimiz, kapıda ödeme ve kredi kartına taksit gibi avantajlarla adresinize dek teslim edilmektedir.

Tüm Kuran-ı Kerim Çeşitleri için Tıklayın

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptanalımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.