Takke Satın Al

By | 21 Haziran 2019

takke-satin-alTakke erkeklerin başlarını örtmek için taktıkları giysi çeşididir. Takkenin dinimizde ayrı bir yeri vardır. Namaz sırasında erkekler takke takmaktadır. Namazda takke takmak şart değildir. Yani namazın şartları içinde takke takmak yoktur fakat takke ile kılınan namaz daha güzel görülmektedir. Peygamber efendimiz (sav) ” sarıklı kılınan namaz, sarıksız kılınan namazdan 70 defa daha hayırlıdır” diye buyurarak takke ile namaz kılmanın önemini belitmiştir. Ayrıca Allah Resulu ‘de sarık ile namaz kıldığı için bu bir sünnettir.

Takke Satın Alırken bazı hususlara dikkat edilmelidir. Diğer dinlere mensup olanların başlarına taktıkları başlıklara benzeyen Takke Satın Almamaya özen gösterilmelidir.

Hac ve umre malzemeleri satan dükkanlarda, dini eşyalar ve diji giysiler satan mağazalardan fetvalara uygun Takke Satın Almak mümkündür.

Bir çok takke modeli ve çeşidi mevcuttur. Takkeler çeşitli kumaşlardan imal edileceği gibi ipliklerden örülerekte temin edilebilir. Kumaş Takke Satın Almak isteyenler pamuklu terletmeyen naylonsuz kumaşlardan Takke Satın Almaya özen göstermelidirler.

plikten takkeler bir fabrikasyon örme takkelerdir bir de bayanların kendi el emekleri ile ev de ördükleri dokudukları takkelerdir. Müslümanlar namaz için Takke Satın Alırken bu iki örme tarzından olan takkelerden istedikleri modeli tercih ederler.

Takke Satın Alırken renk olarakta dinimizce belirtilen şart koşulan bir renk olmadığı için kişisel tercihe göre istenilen renk Takke Satın Alınır. fakat din büyüklerii ve alimler genelde beyaz renk takke kullanırlarmış. Bu yüzden olsa gerek Takke Satın Alanlar en çok beyaz renk takke satın almaktadırlar.

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptanalımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.