Takke Fiyatları

By | 21 Haziran 2019

takke-fiyatlariGünlük hayatta takke kullanımı çok fazla yer tutmamaktadır. Takke daha çok namaza ait bir İslami eşya olarak düşünülerek namaz kılan erkekler başlarına takke takmaktadırlar. Aslında Peygamber Efendimiz (sav) zamanında takke ve sarık erkeklerin devamlı kullandıkları günlük yaşantılarına da yerleştirdikleri başlıklardır. Çağımızda belli bazı cemaatler takke ve sarık kullanımında öncü olsada malesef bu duruma uyan çok fazla müslüman erkek yoktur.

Sadece namazda kullanımı fazla olduğu için namaz takkesi olarakta isismlendirilen takkelerin bir çok çeşidi ve modeli bulunmaktadır. Takkelerin sınıflandırılması daha ziyade üretildikleri kumaşlara göre olmaktadır. Takkelerin imal edildiği kumaşlar arasında en çok dantel kumaşlar, keçe kumaşlar, pamuklu kumaşlar, tafta kumaşlar, keten kumaşlar gelmektedir. Takke fiyatlarıbu kumaşların cinslerine ve maliyetlerine göre değişmektedir.

Takke modelleride kumaşların üzerine yapılan işleme göre değişmektedir. Dantelden imal edilen bir takke üzerine bayanlar çok farklı motifleri, modelleri el emeği göz nuru olarak örmektedirler. Dantel Takke fiyatları el emeği olduğu için biraz daha farklıdır. Kumaş takke modellerinin üzerinede farklı renk ve desende nakış işlemeleri yapılmaktadır.

Takke fiyatları kumaş dışında alınacak miktara görede değişir. Hediyelik amacı ile toptan alınan takke ile tek kullanımlık için alınan Takke fiyatları farklıdır.

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptanalımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.