Sultanbaş Çarşaf Modelleri Stoklarda

By | 20 Haziran 2019

Sultanbaş Çarşaf Modelleri Stoklarda

Çarşaf, dinimiz İslamiyet’in örtünme kuralları nazarınca bilinen en doğru örtünme yöntemlerinden biridir. Süsten püsten uzak, zarif ve şık, aynı zamanda sade ve her bedenin rahatlıkla kullanabileceği türden bir örtünme şeklidir çarşaf ile örtünme.

Kadınlar yüzyıllardan beri örtünmenin farklı yollarını bulmuş ve uygulamıştır. Ama hiçbir tesettür şekli çarşaflar kadar uzun süreli ve hakeza etkili olmamıştır. Çarşafların bu açıdan yeri yadsınamaz. Çarşaflarında farklı renk ve modellerini bulmak mümkün. Bunlardan biri ise sultanbaş çarşaf modelleri dir. Sultanbaş çarşaf modeli çarşaf modelleri arasındaki en sade çarşaf modelidir. Vücudu çepeçevre saran bir baş örtüsü çarşafı tamamlamakta olup, standart bir tesettüre anında kavuşmayı sağlar. Hem yazın hem kışın kullanımına uygundur ve hem yazın hem de kışın oldukça rahat ettiren bir çarşaf modelidir.

Sultanbaş çarşaf modelleri stoklarda! İhvan.com.tr ayrıcalığı ile tüm sultanbaş çarşaf modelleri oldukça uygun fiyatlarla bulabilirsiniz. Onlarca farklı çeşit arasından dilediğinizi piyasadaki en uygun fiyatlarla satın alabilir, dilerseniz kredi kartı ile ödeme gerçekleştirebilir, dilerseniz taksit yaptırabilir ve gizli paketlerde evinize kadar teslimatlarını gerçekleştirebilirsiniz. İhvan, tüm tesettür seçeneklerinde en iyi markaları tercih eder, modayı izler ve birinci sınıf kumaş ve işçilik gözetir. İhvan.com.tr tüm türkiye’ye gönderim yapmakla beraber, satış öncesi ve sonrasında destek sağlamaktadır. Alacağınız tüm ürünler kapınıza kadar güvenle ve hızlı bir biçimde teslim edilmektedir.

Çarşaf Modellerini İncelemek için Tıklayın

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.