Çarşaf Modelleri

By | 20 Haziran 2019

Dinimiz için tesettürün önemi oldukça büyüktür. Bu nedenle hanımlarımız, giyecekleri kıyafet ve giysilere dikkat etmelidir. Kur’an-ı Kerim’in “örtünün” emrine uygun kıyafetler giymek, her hanımefendinin birincil görevidir. Bu amaçla tesettür giyim üzerine son dönemlerde birçok çalışma yapılmış ve tesettür modelleri hayata geçirilmiştir. Farklı mezhep, düşünüş ve fikriyat nedeniyle mümineler farklı giyim tarzlarını tercih edebilmektedir. İşte bu farklı giyim tarzlarını yansıtan kıyafetlerden birisi de çarşaftır. Müslüman kadınlar çarşaf da tercih ederek tesettüre uygun giyinmiş olacaklardır.

Peçe ve çarşaf modelleri konusundaki yetersizlik nedeniyle bu giyim tarzını tercih etmek isteyen hanımlar büyük zorluklar yaşamaktadır. İhvan sitesi, bu açığı karşılamak adına gerekli sayıda peçe ve çarşaf modelleri ile müşterisinin hizmetine açılmıştır. Tek parça ve iki parça çarşaf seçeneği sayesinde İhvan mağazası, hanımları büyük bir dertten kurtarmıştır. Ayrıca farklı kesim modeller ile hanımlar tek düze bir giyim tarzını benimsemek zorunda kalmamışlardır. Çarşaf nereden alınır diyen mümineler için verilebilecek tek adres ihvan.com.tr olacaktır. Sizler de farklı boy ve kalıplarda hazırlanmış peçe ve çarşaf modelleri satın alarak alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.