Sesli seccade

By | 22 Aralık 2014

sesli-seccadeİslamın beş şartından biri olan ve dinimizin direği olarak tanımlanmış olan namaz ibadeti çok önemli bir ibadettir. Namaz kılmayı öğrenmenin bir çok yolu vardır. Namaz kılmayı namaz ilmihallerinden, hocalardan, kılmayı bilenlerden öğrenebilirsiniz. Bunun dışında namaz kılmayı sesli seccade ile de öğrenebilirsiniz. sesli seccade namazı anlatarak öğreten en son teknoloji ile üretilmiş bir seccade çeşididir. sesli seccade sayesinde namaz kılmayı öğrenmek için başka birine ihtiyaç duymayacaksınız. Ayrıca sesli seccade ile istediğiniz zamanda istediğiniz yerde namaz kılmayı öğrenebilirsiniz. Bu özelliği sayesinde özellikle çok yoğun tempoda çalışanlar ve vardiyalı çalışanlar için sesli seccade bulunmaz bir fırsattır.

Sesli seccadeyi kullana bilirmiyim yada kullanması zor mudur diye aklında soru işaretleri olanlar için sesli seccadenin kullanımının çok kolay olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Sesli seccadeyi kullanmak için sesli-seccade-yapmanız gereken tek şey seccade üzerinde bulunan ve beş vakit namazın kılınışının kayıtlı olduğu aparatı açma düğmesine basarak çalıştırmaktır. Sesli seccadeyi çalıştırdıktan sonra kayıttaki yönlendirmelere uyarak kolaylıkla namaz kılmayı öğrenebilirsiniz.

Sesli seccadeyi yaşınız kaç olursa olsun 7’den 77’ye kadar herkes gerek namaz kılmayı öğrenmek için gerekse namazı tam olarak eksiksiz ve doğru kılmak için kullanabilir.

Sesli seccadeyi www.ihvan.com.tr online alış veriş sitesinden güvenli ve keyifli bir alış veriş ile sipariş ederek 1 günde elinize ulaşmasını sağlayabilirsiniz.