Hayrat Neşriyat Yayınları

By | 22 Aralık 2014

hayrat-neşriyat-yayınları- Türkiye de Kuran basımı denilince akla ilk gelen isimlerden biri hiç şüphesiz Hayrat Neşriyat Yayınlarıdır. Hayrat Neşriyat Yayınları 1985 yılında kurulmuştur ve o tarihten bu yana kendini geliştirerek tüm müslüman alemine sektöründe hizmet etmektedir. Hayrat Neşriyat Yayınları bir çok dini eser basmaktadır ama yayınevi özellikle Kuran-ı Kerim basımını kendine amaç etmiştir. Bu anlamda kurduğu kendine ait matbaa ile dünyanın Kuran-ı Kerim basan en büyük matbaasına sahip olma özelliğinede sahiptir.

Hayrat Neşriyat Yayınlarının bastığı Kuran-ı Kerimleri diğer basılan Kuran-ı Kerim’lerden ayıran en önemli özellik ise Ahmet Hüsrev hattı ile bastığı tevafuklu Kuran’lardır.

Hayrat Neşriyat Yayınlarının basmış olduğu Ahmed Hüsrev hattı Tevâfuklu Kur’an-ı Kerîm nüshaları, otoritelerce hatasızlığı tescilli ve Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Mısır Ezher Üniversitesi tarafından mühürlüdür.hayrat-neşriyat-yayınları

Hayrat Neşriyat Yayınlarından basılmış Kuran-ı Kerim’lerin yanında ilmihaller, dua kitapları, osmanlıca kitapları, Risale-i Nur Külliyatı, meal kitapları, tefsir kitapları, Cevşen çeşitleri, Yasin cüzleri, Çocuklar için Elif-Ba ve çocuk kitapları, büyük islam alimlerinin biyografi kitapları, siyer kitapları ve Kuran kalem setleri gibi bir çok çeşitte dini eserler basılmakta ve müslüman alemine hizmet edilmektedir.

Hayrat Neşriyat Yayınlarının bütün kitap ve Kuran çeşitlerine  ihvan.com.tr online alış veriş sitesinden kapıda ödeme seçeneği ile sipariş verebilirsiniz.