Sesli Seccade En Ucuz

By | 5 Ocak 2015

sesli-seccade-en-ucuz-Sesli seccade namaz kılmanıza yardım edecek elektronik islami bir eşyadır. Sesli seccade için seccadenin en gelişmiş versiyonuda diyebiliriz. Sesli seccade iki kısımdan oluşmaktadır. Birinci kısım seccade kısmıdır. İkinci kısım ise elektronik olan kısmıdır.

Seccade kısmı klasik namaz kılmak için özel dokunmuş bir çok türleri olan kumaş parçasıdır. Seccade için dokunan kumaşı diğer sesli-seccade-en-ucuzkumaşlardan ayıran en önemli özellik bir insanın sığacağı ebatta olması ve kıbleyi gösteren işaretinin olmasıdır. Seccadeler bir çok kumaştan yapılabilmektedir. Bu kumaşların başlıcaları tafta, şönil, goblen ve kadifedir. Kumaşlar arasında kalite farkı bulunmaktadır. Kalite farkıda fiyat farkına sebep olmaktadır. Sesli seccade en ucuz hangisi olur diye sorulacak olursa, seccaddenin kumaşı en ucuz olandır diye cevap verebiliriz.

Sesli seccadenin ikinci kısmı olan elektronik kısmı ise namaz kılmayı öğreten elektronik cihaz kısmıdır. Bu cihazda 5 vakit namazın hem farzı hem de sünnetleriyle birlikte nasıl kılınacağı kaydedilmiştir. Ayrıca dualar, namaz sureleride bu cihazda kayıtlıdır ve bu sayede ezber yapmanız daha kolay hale gelmiştir.

Sesli seccade bir  çok yerde kolaylıkla bulabileceğiniz ürünlerdendir. Sesli seccade en ucuz nerde bulabilirim ve neye göre ayırd edebilirim derseniz eğer, güvenli ve kaliteli alış verişin online mağazası ihvan.com.tr den hem sesli seccade en ucuzu bulabilir hemde sesli seccade hakkında canlı destek ekibi sizi detaylı bilgilendirebilir.