Sesli Seccade En Ucuz İhvan’da

By | 21 Haziran 2019

Sesli Seccade En Ucuz İhvan'da

Sesli Seccade En Ucuz İhvan’da

Sesli seccade modelleri, son derece gelişmiş teknolojik ürünlerdir. Akıllı seccade, Kuran okuyan seccade, namaz kıldıran seccade olarak da bilinirler. Sesli seccadedenmesinin nedeni, gerçekten de sesli olarak ezan ve namaz duaları okumalarından kaynaklanır. Sesli seccadeler, ufak bir aparat ile birlikte satılan ürünlerdir. Bu aparatın seccade ile bir bağlantısı yoktur ve diğer seccadeler ile de kullanılabilir. Pille çalışır ve küçük boyutludur. Diğer bir deyişle ceket cebinde taşıyarak istediğiniz her yerde kullanmanız mümkündür. Aparatın üzerinde vakit namazlarının isimlerinin yazdığı düğmeler ve bir adet de hoparlör mevcuttur. Kullanımı son derece kolay olup, eğitim gerektirmez. Her yaş grubu tarafından kullanılması mümkündür.

Uygun Fiyatlı Sesli Seccade Satın Al

Sesli seccade, namaz kılınacak yerin yakınına konulmalıdır. Kılınacak namazın düğmesine basmak yeterlidir. Aparattaki hoparlörden, ezan ve gerekli namaz duaları sesli şekilde okunmaya başlanacaktır. Bunun iki faydası vardır. Öncelikle, gençler ve çocuklar bu sayede namaz kılmaya özenir ve bu alışkanlığı edinir. Hatta bu nedenle, sesli seccade modellerinamaz eğitim cihazı adıyla da bilinirler. İkinci faydası ise, yetişkinlerin kıraatlerini düzeltmelerini sağlamasıdır. Kısacası, sesli seccade modelleri hem faydalı birer araç ve hem de güzel bir hediyelik üründür. Sesli seccade fiyatları değişken olsa da, hâlihazırda en kaliteli modelleri ve en uygun fiyatları İhvan web sitesi sunmaktadır. Sesli seccade en ucuz İhvan’da sizi beklemektedir.

Hac Umre Malzemeleri için Tıklayın

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptanalımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.