Kıbleyi Gösteren Seccadelerde Kampanya

By | 21 Haziran 2019

Kıbleyi Gösteren Seccade

Kıbleyi Gösteren Seccadelerde Kampanya

Kıble, bilindiği üzere kelime anlamı olarak “taraf, yönelme” anlamlarına gelmektedir. Hz. Muhammed, başlangıçta Mescid-i Haram’a yönelerek namaz kılmış, daha sonra Mescid-i Aksa’ya yönelmiş, bir süre sonra gelen vahiy üzerine yeniden Mescid-i Haram’a yönelerek namaz kılmaya devam etmiştir. Günümüzde de, tüm dünyadaki Müslümanlar kıbleye yönelerek namaz kılmaktadır. Kıble yönünün tayini, normalde imam tarafından halledilen bir husustur. Ancak tek başına namaz kılanlar veya yurtdışında yaşayanlar, bu konuda bir imamın yardımında faydalanamaz. Bu nedenle, kıble yönünün tayini çoğunlukla bir sorun haline gelir. İşte kıbleyi gösteren seccade modelleri, bu sorunu çözmek için üretilmişlerdir. Pusulalı seccade modelleri ismiyle de bilinirler.

Pusulalı seccade modelleri

Kıbleyi gösteren seccade modelleri, set halinde satılan ürünlerdir ve içlerinden bir adet gelenekse halı tipinde seccade ile bir adet de pusula çıkar. Bu öze bir pusuladır. Üzerinde yeşil ile işaretlenmiş bir bölge mevcuttur. Pusulanın iğnesi bu bölgenin üzerine geldiğinde, kıble yönüne dönmüş olursunuz. Tüm işlem, saniyeler içinde tamamlanmaktadır. Bu sayede, namazınızı hızlı ve doğru bir şekilde kılmanız sağlanmaktadır. Kıbleyi gösteren seccade modelleri içindeki pusula, seccadeden bağımsız olduğundan yanınızda taşınabilir. Ceket cebine sığacak kadar küçüktür. Elektrikle çalışmadığından, her yerde kullanmanız mümkündür. İhvan web sitesi, kıbleyi gösteren seccadelerde kampanya düzenlemiş olup en yeni ürünleri en uygun fiyatlarla satışa sunmaktadır. Siparişleriniz, ücretsiz kargo ile adresinize teslim edilmektedir.

Pusulalı Seccade Modelleri için Tıklayın

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptanalımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.