Saçlar Ve Saç Dökülmesi İçin Esma

By | 21 Haziran 2019

SAÇLAR VE SAÇ DÖKÜLMESİ İÇİN ESMA

El’Bedi’ (86)

El-Bedi’ Emsalsiz, benzersiz ve Örneksiz olarak hayret verici âlemleri yoktan icat edip en güzel şekilde yaratan; eser ve ihsanlarıyla her yerde ve her şeyde apaçık görünen demektir. Saçların dökülmesi, kepeklenmesi gibi her türlü problem ve beslenip şıklaşması, parlayıp güzelleşmesi ve yüz ile vücut güzelliği için her gün (86) defa “Yâ Bedi” okunması tavsiye edilmiştir.

Okuma Günü Ve Saatleri

El’Bedi’ isminin zikri (86) adettir. Zikir saati Müşteri (jüpiter): zikir günü Perşembe’dir. Her gün, her saat okunabileceği gibi, Perşembe sabah güneş doğarken ve ikindiden namazından hemen önce okunabilir. Gece okumalarında ise tam geceyarisi okunmalıdır.

Diğer Dua Ve Havas Kitaplarımız


Bu ürünü ihvan.com.tr en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.