Burun Hastalıkları Ve Sinüzit İçin Dua

By | 21 Haziran 2019

BURUN HASTALIKLARI VE SİNÜZİT İÇİN ESMA

El’Latîf(129)

El’Ganiyy (1060)

Er-Rahim (258)

Latif, lütfeden, lütuf ve ihsan sahibi demektir. Ayni zamanda gizli ikram ve ihsanlarda bulunan demektir.

Rahim, kendisine İnanıp seven yakmlarınların ihsan Ve ikram eden, merhamet eden, acıyan ve ayni zamanda merhametli davranan, seven, himaye eden demektir.

Ganiyy ise, zengin ve hiçbir şeye hiçbir mala mülke paraya pula, maddi manevi hiçbir şeye muhtaç olmayan, gerçek zenginlik ve servet sahibi gibi anlamlara gelir.

Burun hastalıkları, tıkanmalar ve nefes alıp vermedeki zorluklar ve benzeri sıkıntıları İçin “Yâ Rahim (258); Ya Latif (129); Yâ Ganiyy (1060) okunması tavsiye edilmektedir.

“Hastalığın bu isimler ve anlamlarla alakası nedir?” gibi bir soruya verilecek cevap ise, bu esmâların meydan getirdiği titreşimler, ortaya çıkarkan enerji ve bilmediğimiz birçok şeyin etkisindedir demekle mümkün olabileceği gibi, nefes alıp vermede zorlanan kişi zor durumda kalmış acınacak biri duruma düşmüşütr. Latif ve ganiy esmâları ile de her şeye ve her İmkâna sahip olan her şeye gücü yeten birinden yardim istemek buna ؟özüm olabilir. Bu yüzden hastalıkla bağlantıs direkt değil endirektir. Ancak Allah, lütfetmekten ve vermekten, zenginliği paylaşmaktan hoşlandığı, cimrilikten uzak olduğu İçin tedavimize yardımcı olması kendisinden teklenen bir ikramdır.

Okuma Günü ve Saatleri

El-Latîf isminin zikir saati Zühre (Venüs); zikir günü Cuma’dır. Sabah gün doğarken ve ikindi sonrası. Gece, akşam namazı sonrası ve gece yansından sonra okunabilir. El Ganiy ve ErRahim esmalarının zikir günü ve saati Pazar günü güneş saatidir. Pazar günü güneş saati sabah güneş doğarken ve ikindi namazı öncesi başlar bir saat kadar devam eder.

Bu esmâların başı el Latif olduğu İçin üçü birden “Yâ Latif, Yâ Ganiyy, Yâ Rahim” şeklinde ayni gün arka arkaya sırasıyla okunabileceği gibi diğer esmalarının gününde de yine hepsi birden çekilebilir.

El’Ganiyy esmâsının günü olan Pazar günü güneş saatinde yani sabah güneş doğarken ve ikindi namazı Oncesinde okunurken, başa “Yâ Ganiyy” alınır ve “Yâ Ganiyy. Yâ Latif, Yâ Rahim” diye sırayla kendi miktarlannca okunabilir.

Diğer Dua Ve Havas Kitaplarımız


Bu ürünü ihvan.com.tr en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.