Rüyada Firuze Görmek Ne Demek ?

By | 13 Kasım 2014

Rüyada Firuze Görmek Ne Demek ?Rüyada Firuze Görmek Ne Demek ?
Rüyada Firuze görmek ne demektir? İnsanlar rüyalarında çok ilginç şeyler görebilir. Gün içerisinde yaşadıkları şeyler bilinç altımıza attığımız olaylar, kişiler, şekiller rüyamıza girebilir.
Rüyanızda Firuze gördüyseniz ve anlamını merak ediyorsanız aşağıda ki açıklamaları okuyabilirsiniz.
Rüyâda firûze taşı görmek, yardım görmek, murâda ermek, uzun ömürlü olmak, kısmet sahibi olmak gibi şeylere yorumlanır.
• Rüyâsında parmağına firûze taşı bulunan bir yüzük taktığını gören kimse, erkek ise, hanımından bir yardım göreceğine ve menfaat bulacağına işârettir. Rüyâyı gören hanım ise, kocasının kendisine güzel bir hediye alacağına işârettir.
• Rüyâsında firûze taşı aldığını görmek, işi olmayan kimsenin, bir iş bulacağı ve işe başlayacağına, esnaf ve tüccar kimse ise, çok para kazanacağına, fakir görse, zengin olacağına, zengin biri görse, saygınlığının ve itibarının daha çok artacağına işâretle tabir olunur.
• İmâm-ı Nablûsî’nin yorumu: Rüyâda görülen firûze taşı, başarıya, yardıma, tâlih ve kısmete, muradına ermeye ve uzun ömür gibi güzel şeylere işâretle yorumlanır demiştir.
• Bir kadının rüyâda elinde saf firûze taşı ile süslenmiş bir bıçak olduğunu görmesi, uzun ömürlü bir erkek çocuk doğuracağına işârettir şeklinde tâbir olunur.
• Bir genç kızın rüyâda sevdiği birisinden bir firûze (yüzük, bilezik ve kolye gibi) hediye aldığını görmesi, onun evleneceğine ve mutlu bir hayata kavuşacağına işâretle yorumlanır.