Rüyada Evlat Görmek Ne Demek ?

By | 9 Kasım 2014

Rüyada Evlat Görmek Ne Demek ?Rüyada Evlat Görmek Ne Demek ?
Rüyada Evlat görmek neye işarettir? Bir insan rüyasında Evlat gördüğünde ne demek olduğunu islami rüya tabirlerine bakarak öğrenmelidir.
Rüyalar insanlara uyarı niteliğinde olduğu gibi müjde niteliğinde de olabilir. Rüyada Evlat görmenin anlamı;
Bir baba rüyâsında kız evladını görse, bu onun işlerinin iyi ve yolunda gideceğine işârettir. Bir anne, kız evladını görürse, bu da onun mâlî sıkıntıya düşeceğine işârettir. Üvey evlât görmek ise, eşler arasında büyük bir sevgi ve mahabbetin meydana geleceğine işâret eder denmiştir.
• Bazı yoruma göre ise, rüyâda kişi, kendi evlatlarından birini veya bir kaçını görse, bu onun için bolluk ve zenginliğe işârettir denmiştir.
• Kişinin rüyâsında evladının hastalanmış veya vefat etmiş olduğunu görmesi, bu onun evlatlarının uzun ömürlü ve mutlu bir yaşam süreceklerine ve ebeveynine hayırlı bir evlat olacaklarına işâret eder şeklinde yorumlanmıştır.
• Rüyâsında evlatlarının gelip ebeveyninin ellerini öperek hayır dua istediklerini görmek, rüyâ sahibi kimsenin, evlatlarına karşı güzel bir gelecek hazırlamış olduğuna işâret olarak tâbir olunur.
• Bazı yorumculara göre ise; rüyâda görülen erkek evlat (oğlan), düşmana işâret eder. Bu yoruma göre, rüyâsında evladının öldüğünü görmek, düşmandan kurtulacağına işarettir. Rüyâda evladın ölüp sonra da dirildiğini görmek, bir düşmanın ortaya çıkacağına işâret eder denmiştir.