Rüyada Elbise Temizleyici Görmek Ne Demek ?

By | 8 Kasım 2014

Rüyada Elbise Temizleyici Görmek Ne Demek ?Rüyada Elbise Temizleyici Görmek Ne Demek ?
İslami rüya tabirlerine göre Elbise Temizleyici görmenin anlamı nedir? Rüyada Elbise Temizleyici görmek dünyevi açıdan bildiğimiz anladığımız anlamları taşımayabilir.
Gerçek hayatta kullanılan anlamlar rüyalar için geçerli olmayabilir. Özellikle rüyada Elbise Temizleyici görmenin anlamı şudur;
Rüyâda elbise temizleyicisi görmek, iyiye ve hayra yorumlanır. Rüyâyı gören kişinin, üzüntü ve kederden kurtulacağına işârettir denmiştir. Bazı yoruma göre de rüyâ sahibi bekâr ise, evleneceğine işârettir denmiştir. Diğer bazı yoruma göre, rüyâ sahibinin eline beklemediği bir yerden para geleceğine işârettir denmiştir. Diğer bir yoruma göre ise, rüyâda elbise temizleyicisi görmek rüyâ sahibinin tevbe edeceğine işârettir denmiştir.
• Rüyâsında elbisesini temizletmek için bir elbise temizleme dükkânına gittiğini görmek, iyi sayılır. Rüyâ sahibinin yeni bir işe teşebbüs edeceğine ve bu girişiminden para kazanacağına işârettir. Kendisini bir temizleme dükkânından çıktığını görmek, bulunduğu işten kazançlı çıkacağına işârettir.