Rüyada Ceviz Ağacı Görmek Ne Demek ?

By | 24 Ekim 2014

Rüyada Ceviz Ağacı Görmek Ne Demek ?Rüyada Ceviz Ağacı Görmek Ne Demek ?
Dini açıdan rüya yorumlarında Ceviz Ağacı görmenin ne anlama geldiğini sizler için araştırdık.
Rüyada Ceviz Ağacı görmek ne demek diye merak ediyorsanız yazımızı okuyun. Gece rüyanızda Ağacı gördüyseniz anlamı şudur;
Rüyâda ceviz ağacı görmek, yabancı ve kör bir kimseye veya geçimsiz huysuz bir adama işâretle tabir olunur. Rüyâsında ceviz ağacına çıktığını gören, bu nitelikte bu vasıfta yani böyle istenilmeyen huylu bir adamla karşılaşır ve onunla dost olacağına işârettir.
• Rüyâda ceviz ağacının üzerine çıktığını gören kimse, yabancı bir adam aracılığı ile yükselir, ilerler şeklinde tabir edilir.
• Rüyâda ceviz ağacını kökleyip çıkardığını gören kimse, yabancı bir adama galip ve üstün gelir şeklinde tabir olunur.
• Rüyâda Hindistan Cevizi görmek iyidir. Ferahlık, hayırlı rızık ve sevince ermek gibi iyiye yorulur. Hindistan cevizi yediğini görmek, sözünün dinlenir ve geçerli olacağına işârettir.
• Kirmânî’nin yorumu: Rüyâda ceviz ağacı görmek, cesur fakat huysuz ve asabi bir adama işâretle yorumlanır. Rüyâsında bir ceviz ağacına çıktığını gören kişi, bu özellikte bir adamla dost olur. Rüyâsında ceviz ağacını kökünden söküp çıkardığını ve ceviz ağacını kestiğini gören kişi, böyle bir adamı katleder (öldürür). Şâyet ceviz ağacının kendiliğinden yıkıldığını ve devrilmiş olduğunu görmesi, böyle bir adamın vefat edeceğine işârettir. Rüyâsında ceviz ağacının gölgesinde oturduğunu veya ceviz ağacına dayandığını gören kişi, yukarıda özelliği ve niteliği sayılan
adama dayanıp güveneceğine ve onun himayesi (koruması) altına gireceğine işâretle yorumlanır. Rüyâsında ceviz ağacının yapraklarının döküldüğünü veya yaprakları eliyle ceviz ağacından topladığını gören kişi, bu vasıflarını saydığımız kişiden hayır ve menfaat görür ve ondan eline mal veya para geçer şeklinde yorumlanır.