Rüyada Cariye Görmek Ne Demek ?

By | 24 Ekim 2014

Rüyada Cariye Görmek Ne Demek ?Rüyada Cariye Görmek Ne Demek ?
Rüyada Cariye görmek ne demek? Rüyada Cariye görmek hayra yorulmalı ve mümkünse kimseye anlatılmamalıdır.
Rüyada Cariye gören bir kişi öncelikle Cariye görmenin neye işaret olduğunu güvenilir kaynaklardan öğrenmelidir. İşte rüyada Cariye görmek islami yorumu;
Rüyâda cariye görmek, alınacak bir habere işâretle yorumlanır. Bir kişi rüyâsında güzel bir cariyenin kendisine doğru geldiğini görse, bu onun hayırlı sevindirici bir haber alacağına veya iyi bir haber işiteceğine işârettir. Rüyâyı gören kişinin hükümet hâzinesinden alacağı varsa, o alacağını alır, bir yitiği varsa, yitiğini bulur şeklinde yorumlanır.
• Kirmânî’nin yorumu: Rüyâda cariye görmek, bol, bereketli bir senenin olacağının habercisidir. Bu yorum işâretlerini aşağıya sıralayabiliriz:
• Rüyâsında beyaz bir cariye aldığını gören kişi, memursa, vazife ve görevinde (derece ve mertebesinde) yükselir. Eğer görevinden (işinden) atılmış olsa, yeniden eski yerine döner veya döneceğine işârettir. Rüyâyı gören kişi ticâretle uğraşan bir tüccar ise, kâr ve kazancı artar veya artacağına, fakir ise zengin olur veya zengin olacağına işârettir.
• Çok zengin ve hizmetçileri olan bir kişinin bu rüyâları görmesi, zenginliğinin (servetinin) artacağına işâret eder. Görülen rüyâ hayırdır ve hayra işâret eder.