Rüyada Büyük Kertenkele Görmek Ne Demek ?

By | 24 Ekim 2014

Rüyada Büyük Kertenkele Görmek Ne Demek ?Rüyada Büyük Kertenkele Görmek Ne Demek ?
Dini açıdan rüya yorumlarında Büyük Kertenkele görmenin ne anlama geldiğini sizler için araştırdık.
Rüyada Büyük Kertenkele görmek ne demek diye merak ediyorsanız yazımızı okuyun. Gece rüyanızda Büyük Kertenkele gördüyseniz anlamı şudur;
Rüyâsında büyük bir kertenkele görmek, kendi cemaatinden (topluluğundan) ayrı, kötülüklerin yapılmasını emreden (söyleyen) ve iyiliklerin yapılmasını
engelleyen tanınmış kötü bir kişiye işâret olarak yorumlanır. Yani iyi bir rüyâ değildir.
• Rüyâda büyük kertenkele görmek, insanların arasını bozan (ifsat eden) arada söz götürüp getiren isyankâr, âsi bir kimseye işâret eder. Bu sebepten, bu nedenden dolayı rüyâda büyük kertenkeleye rastladığını ve onunla karşı karşıya geldiğini gören kişi, bu vasıf ve özellikleri sayılan bir kişiyle karşılaşmış olarak yorumlanır.
• Rüyâsında bir kertenkele etini yediğini görmek, rüyâ sâhibi kişinin insanların arkasından gıybet ve dedikodu eden birisi olduğuna işâret eder şeklinde yorumlanır.
• Bir kişi rüyâsında kertenkelenin kendi etinden yediğini görse, rüyâ sâhibi kişi kendisinin gıybet ve dedikodusunu yapan bir kişiye rastlayacağına işârettir.
• Rüyâda büyük kerterkele görmek, sözünü açık açık söyleyen ve durmadan yer değiştiren bir düşmana işâret eder demişlerdir yorumcular.