Rüyada Bodrum Görmek Ne Demek ?

By | 22 Ekim 2014

Rüyada Bodrum Görmek Ne Demek ?Rüyada Bodrum Görmek Ne Demek ?
Rüyada Bodrum görmek neye işarettir? Bir insan rüyasında Bodrum gördüğünde ne demek olduğunu islami rüya tabirlerine bakarak öğrenmelidir.
Rüyalar insanlara uyarı niteliğinde olduğu gibi müjde niteliğinde de olabilir. Rüyada Bodrum görmenin anlamı;
Rüyâsında kendi evinin bodrumunda bir şey aradığını veya bir şeyler arıyormuş olduğunu görmek, rüyâ sâhibinin kimseye güvenmediğine ve bu konuda ne malını, ne canını ve ne parasını kimseye îtimat edip de veremediğine işâret ederken bu konuda da haklı olduğuna ve bu görüşünü sürdüreceğine ve sürdürmesi gerektiğine işârettir.
• Bazı yorumculara göre; rüyâsında bodrum görmek, gönül sıkıntısına düşüleceğine işâret olarak yorumlanır.
• Rüyâsında kendisini karanlık bir bodrumdaymış olduğunu görmek, işlerinin yolunda gitmeyip bozulduğuna ve sıkıntıya düştüğüne işâret eder şeklinde tâbir olunur.
• Rüyâsında bodrumda olduğunu ve bir ışık yakarak etrafa bakıp araştırdığını görmek, rüyâ sâhibi kişinin, bozulan işlerini düzeltip yoluna koyması için bir yardımcı aradığına işârettir.
• Rüyâsında kendisinin bodrumdan çıkmakta olduğunu ve gözlerinin aydınlıktan (ışıktan) kamaştığını görmek, sevinçli bir haber alacağına ve aydınlığa çıkmak, işlerinin düzeldiğine veya düzeleceğine işârettir.