Rüyada Avuç İçi Görmek Ne Demek ?

By | 15 Ekim 2014

Rüyada Avuç İçi Görmek Ne Demek ?Rüyada Avuç İçi Görmek Ne Demek ?
Rüyada Avuç İçi görmek ne demek? Rüyada Avuç İçi görmek hayra yorulmalı ve mümkünse kimseye anlatılmamalıdır.
Rüyada Avuç İçi gören bir kişi öncelikle Avuç İçi görmenin neye işaret olduğunu güvenilir kaynaklardan öğrenmelidir. İşte rüyada Avuç İçi görmek islami yorumu;
Rüyâda avuç içi görmek, görenin güç ve kuvvet sahibi olduğuna işârettir.
• Avuç içinin açık olduğunu görmek, geçiminin bol ve genişliğine işârettir.
• Avuç içinin kapalı olduğunu görmek, geçiminin darlığını ve sıkıntıda olduğuna işârettir.
• Rüyâsında avuç içlerini (elinin iç tarafını) göğe doğru açtığını gören kişi, eğer devlet memuru ise, mertebesi ve derecesinin yükseleceğine işârettir.
• Rüyâsında avuç içlerinin açık ve güzel bir durumda olduğunu görmek, rüyâyı gören kişinin, rızkının bol olacağına ve cömert bir kişi olduğuna işâret eder şeklinde yorumlanır. Avuç içlerinin kapalı ve yumuk olduğunu görmek ise, rüyâ sahibi kişinin cimriliğine, pintiliğine ve hayırdan yoksun, iyilik yapmasını sevmeyen biri olduğuna işârettir.
• Bir avcı rüyâsında el içlerini (avuç içlerini) göğe doğru (duâ eder gibi) açtığını görse, bu onun çok av avlayacağına işârettir.• İbn-i Kesîr’in yorumu: Bir kimse rüyâsında avuç içlerinin geniş ve enlice bir durumda olduğunu görse, bu rüyâsı onun, servetinin, zenginliğinin artacağına, mal ve parasının çoğalacağına işâret eder, cömertlikte, hayırseverlikte de meşhur ve ün sâhibi olur, herkes onu bu şekliyle tanır ve bilir şeklinde yorumlanır. Avuç içlerinin daralmış, küçülmüş ve yumuk bir halde olduğunu görmek ise, iyiye yorumlanmaz. Bir evvelki yorumun tersi ve zıddı ile yorumlanır.• Kirmânî’nin yorumu: Bir kimsenin, rüyâsında avuçlarının (el içlerinin) tertemiz ve pırıl pırıl güzel bir durumda olduğunu görmesi, hayırlara işâret eder, günahlarından el çektiğine, onlardan uzak durduğuna işâretle yorumlanır.• Câfer-i Sadık (R.A.)’m yorumu: Rüyâda avuç içi görmek, şunlara işâret eder:1. Güzel hayat, 2. Mal, servet, 3. Evlâd, 4. Başkanlık, 5. Kah-ramanlık, 6. Ve haramdan uzaklaşmak ve uzak durmak. Rüyâda görülen, avuçtaki fazlalık, noksanlık, temizlik, pislik ve çirkinlik bu altı şeye işâret olarak yorumlanır.