Rüyada Anne Görmek Ne Demek ?

By | 9 Ekim 2014

Rüyada Anne Görmek Ne Demek ?Rüyada Anne Görmek Ne Demek ?
Rüyada Anne görmek ne demektir? İnsanlar rüyalarında çok ilginç şeyler görebilir. Gün içerisinde yaşadıkları şeyler bilinç altımıza attığımız olaylar, kişiler, şekiller rüyamıza girebilir.
Rüyanızda Anne gördüyseniz ve anlamını merak ediyorsanız aşağıda ki açıklamaları okuyabilirsiniz.
Rüyâsında annesini gören bir kimsenin rüyâsı iyiye ve bazı müjdeli ve uyarıcı işâretlerle yorumlanır:
• Bir kimse, rüyâsında annesini güler yüzlü ve sevinçli görse, bu rüyâ, rüyâyı gören kimsenin gelecek günlerinde sevinçli ve mutluluğa ulaşacağına işârettir.
• Rüyâda anne görmek, rızkın artacağına (berekete) ve sevinçli günlerin geleceğine işâretle tabir edilir. Bunun için denmiştir ki, bir annenin rüyâda görülmesi, genel olarak hayra ve iyiliğe yorulmuştur.
• Rüyâsında ölmüş olan annesini görmek, ölmüş olan annenin evlâdından beklediği hayırlı bir amel (âhiretteki annesinin rûhuna yarayacak sevâblı bir iş) yapması gerektiğine işârettir. Yani ölmüş annenin rûhu için okunacak Kur’ân-ı Kerîm (meselâ en azından bir Fatiha ve üç İhlâs-ı Şerif) okumalıdır. Yine kısa olarak Yâsin-i Şerif, Tebâreke ve Amme Sûrelerini okuyup sevâbım ölmüş annesinin ruhuna bağışlamalıdır. Annesinin rûhu için hayır yapabilir ve sadaka verebilir, ve vermelidir. Annesinin rûhu için Tevbe ve istiğfâr getirmelidir. Gördüğü rüyâ, ölmüş annesinin evladından bunları istediğine işâret etmektedir.
• Rüyâda sağ olan anneyi görmek, rüyâyı gören kimsenin annesine karşı üzerine borç olan evladlık hizmetini yerine getirmesi gerektiği uyarısı bulunmaktadır