Renkli Tesettür Çarsaf Modelleri Online Satış

By | 20 Haziran 2019

Renkli Tesettür Çarsaf Modelleri Online Satış

Çarşaflar tesettür için kullanılan, ülkemize Ortadoğu ve arap ülkeleri tarafından getirilmiş, tesettürü hiç şüpheye yer bırakmayacak şekilde sağlayan oldukça kullanışlı tesettür kıyafetleridir. Bilindik çarşaflar siyah renkte üretilmektedir. İki parça şekilde kullanılmaktadır. Alt tarafı tamamen bol bir etek, üst tarafı ise baş örtüsü ile beraber sarılan bir kıyafettir. Çarşaf giymeyi tercih eden bayanların dışarı kıyafetlerine verilen adıdır. Aslında bilindik çarşaflardan gelmemekte olup, bol ve kapatıcı bir özelliği olduğundan çarşaf adını almışlardır.

Çarşaflar eskiden sadece siyah renk üretilir ve kullanılırdı ve bu yüzden de adı kara çarşaf olarak da bilinmektedir. Fakat son yıllarda çarşaflar renkli de üretiliyor. Aslında renkli çarşaflar yeni bir üretim değil. Osmanlı’da bayanlar çarşaflarını renkli tercih ediyorlardı. Pek çok farklı rengi ile bayanları tamamen siyah rengin kasvetinden arındırıp, daha canlı olmaya ve daha şık görünmeye iten renkli çarşaflar son yıllarda revize olan modelleri ile rengarenk modeller olarak da üretiliyor. Bu çarşafların normal çarşaflardan pek farkı yok. Yine vücut hatlarını hiçbir şekilde belli etmeyen kesimleri var. Fakat daha modern hale getirilmeleri renkli çarşafların bir artısıdır.

Çarşaf - Ferace - Sufle Modelleri için Tıklayın

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.