Kara Çarşaf Kıyafetleri Nereden Alabilirim?

By | 20 Haziran 2019

Kara Çarşaf Kıyafetleri Nereden Alabilirim?

Bilindiği üzere, dinimizde kadınların vücut hatları belli olmayacak herhangi bir elbise ile örtünmesi farzdır. İslam dini, kapanmayı emretmiş, ama belli bir kıyafet şekli bildirmemiştir. Kuranı Kerim’de bu husus “cilbab” olarak geçmektedir. Cilbab, erkeğin de kadının da o dönemde giydiği bir elbise türüdür. Önemli olan vücudu baştan ayağa kadar, vücut hatları belli olmayacak şekilde kapatmasıdır. Âyet-i kerime ve hadis-i şeriflerde, örtünme şekli bildirilmemiş olsa da dikkat edilmesi gereken husus budur. Kadının elbisesi dar olmamalı, vücut hatlarını belli etmemeli ve ten rengini göstermemelidir. Hadisi şeriflere göre de, el, ayak ve yüz dışında kalan her yeri örtmelidir. İşte kara çarşaf modelleri tüm bu şartlara riayet ettiği için sıklıkla tercih edilen tesettür kıyafetleri arasındadır.

Kara Çarşaf Satın Al

Siyah olmaları, ten renginin belli olmasını engeller. Aynı zamanda güneş ışınlarını yansıtan bir renk olduğundan, sıcak havalarda dahi serin kalmayı sağlar. Bol ve kalın kesimleri, vücut hatlarının ortaya çıkmasını engeller. Ayrı bir peçe ve eldiven kullanarak, tesettür kurallarına tamamen riayet etmek mümkün olur. İşte bu nedenlerle, tesettür kurallarına uygun giyinmek isteyen bayanların ilk tercihi genellikle çarşaf modelleri olmaktadır. Elbette bu nedenle kara çarşaf kıyafetleri nereden alabilirim sorusu da önem kazanmaktadır. Bu sorunun cevabı, her zaman olduğu gibi İhvan web sitesidir. Tüm çarşaf ve ferace modelleri, uygun fiyatlarla sitemizde satışa sunulmuştur.

Çarşaf - Ferace - Sufle Modelleri için Tıklayın

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.