Arap Çarsafı Nereden Alınır?

By | 20 Haziran 2019

Arap Çarsafı Nereden Alınır?

Arap çarşafı olarak bilinen kara çarşaflar son yıllarda eskisinden daha fazla tercih edilir hale geldi. Bayanların daha fazla tesettür istemesinden ve buna ihtiyaç duymasından doğan bir tesettür kıyafeti ihtiyacı bulunuyor ve bu tesettür ihtiyacını ise en iyi şekilde çarşaflar karşılıyor. Arap çarşafları vücutta açık bir yer bırakmayacak şekilde üretiliyor, eldiveni ve peçesi ile beraber satışa sunuluyor. Böylece tesettürde herhangi bir şüpheye mahal vermeksizin bir kapanma sağlanmış oluyor.

Arap çarşaflarının en büyük artısı kadın bedeninin hiçbir kıvrımını göstermemesi. Kalın kumaşlardan üretildiği için ise güneşte dahil hiçbir ışık oyununda içinizi de göstermiyor. Dolayısı ise ne ile giymek isterseniz o şekilde kullanabiliyor ve rahat ediyorsunuz.

Özellikle yaz aylarında kalın ve bedeni yoracak giysilerle sarılıp sarmalanmak yerine arap çarşaflarını kullanmak kadınlar için daha verimli bir tesettür sağlıyor. Arap çarşaflarının örtüleri çarşaflara dahil olduğundan başörtüsünü ilaveten de kullanmanız gerekmiyor. Bu sayede daha rahat ve daha anatomik bir tesettüre kavuşmuş oluyorsunuz.

Arap çarşafları özellikle İslami ürün satan pek çok mağazada bulunabilir. Fakat tekstil sektörünün çarşaf modasına alakası eksik olduğundan pek çok modeline erişemeyebilirsiniz. Çarşaf alırken internet mağazalarını kullanmak bu yüzden daha mantıklı olacaktır. İnternette çeşitli İslami ürünler satan mağazalardan arap çarşafıda dahil olmak üzere pek çok tesettür kıyafetine daha ucuz ve daha kolay sahip olabilirsiniz.

Çarşaf - Ferace - Sufle Modelleri için Tıklayın

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.