Özel kesim namaz kıyafeti satın al

By | 21 Haziran 2019

Özel kesim namaz kıyafeti satın al

Hz. Peygamber, sahih hadislerinden bir tanesinde “Şüphesiz ki benim ümmetim, kıyamet gününde, abdest izlerinden dolayı yüzleri nurlu, elleri ve ayakları parlak olarak çağırılacaktır” buyurmuştur. Tek başına bu hadis bile, namaz kılmanın önemini ve faziletini ortaya koymaktadır. Namaz kılmak, dinimizin şartlarından biridir ve çeşitli kurallara tabi tutulmuştur. Temizlik ve tesettür kurallarına uygun giyinmek de, bu şartların en önemlileri arasındadır. Zira namaz kılınırken, yüce Allah’ın huzuruna çıkılır. Burada temizlik ile kastedilen sadece beden temizliği değildir. Üst baş ve kılık kıyafetin de temiz ve bakımlı olması gerekmektedir. Kıyafetler, aynı zamanda tesettür kurallarına uygun olmalı ve kapanması gereken her bölgeyi de örtmelidir.

Namaz elbisesi modelleri özel kesim

Özel kesim namaz elbisesi modelleri, her iki ihtiyacı da fazlasıyla karşılamaktadır. Özel kesim namaz elbiseleri, vücudunuza tam olarak oturan ve rahat bir kullanımı olan giysilerdir. Bol ve dökümlü kesimleri ile ten renginizi göstermez ve oturup kalkarken vücut hatlarınızı belli etmezler. Diğer bir deyişle, tesettür kuralları ile birebir uyumludur. Sadece namaz kılınırken giyildikleri için, daima temiz kalmaları mümkün olur. Özel kesim namaz elbisesi modelleri, ev içerisinde kullanılmak üzere üretilmiştir. Giyip çıkarması son derece pratik olup, size zaman kaybettirmez. İhvan web sitesi, özel kesim namaz elbisesi modellerini uygun fiyatlarla satışa sunmuştur. Siparişleriniz, ücretsiz kargo ile teslim edilmektedir.

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptanalımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.