Pratik Namaz Kıyafeti Satın Al

By | 21 Haziran 2019

Pratik Namaz Kıyafeti Satın Al

Namaz kılmak, dinimizin temel şartlarından biridir. Diğer şartlar gibi, katı kurallara tabidir ve bu kurallara uymamak, kılınan namazın kabul olmaması ile sonuçlanır. Temizlik ve tesettür kurallarına uygun giyinmek, namaz şartlarının en önemlileri arasındadır. Temizlik, sadece abdest alarak elde edilebilen bir şey değildir. Namaz kılanın hem vücudu ve elbisesinin, hem de namaz kılacağı yerin temiz olması gerekir. Tesettür kurallarına uygun giyinmek de, erkek ve kadınlar için farklıdır. Erkeklerin diz kapağı ile göbek arasını, kadınların ise el, ayak ve yüzleri dışında tüm vücutlarını örtülü tutması gerekmektedir. Pratik namaz kıyafeti kullanmak, her iki şartı da kolayca yerine getirmenizi sağlar.

 

Pratik namaz elbisesi fiyatları

Pratik namaz kıyafeti modelleri, uzun ve bol kesimli giysilerdir. Tesettür kurallarının farklılık göstermesi nedeniyle, erkek ve kadınlar için ayrı ayrı üretilmişlerdir. Genellikle beyaz renkte olurlar. Kullanımları son derece pratik ve kolaydır. Sadece namaz kılınırken giyildiği ve ev dışında kullanılmadıkları için, daima temiz kalmaları mümkün olur. Eğilip doğrulurken vücut hatlarını ve ten rengini belli etmeyecek özel kumaşlardan imal edilmişlerdir. Pratik namaz kıyafeti modelleri, namazın en önemli şartlarından iki tanesini yerine getirmenizi ve ibadetinizi gönül rahatlığı ile yapmanızı sağlar. İhvan web sitesi, pratik namaz kıyafeti modellerini son derece uygun fiyatlarla satışa sunmuştur. Namaz elbisesi fiyatları ise bütçenizi zorlamayacak niteliktedir.

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptanalımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.