Nursace Seccade

By | 17 Ekim 2014

nursaceseccade       1989 yılında kurulan nursace seccade, ısıtmalıdan, pusulalıya kadar farklı seccade üreterek yurt içinde ve dışında önemli pazar payı elde etti. Bugüne kadar ABD’den Singapur’a, Hindistan’a tüm Orta Doğu ülkelerine kadar uzanan geniş bir coğrafyaya 7 milyon adet seccade ihraç eden nursace seccade, gelecek 5 yılda 5 kat büyümeyi hedefliyor.

 

 

Seccadede yurtdışına ihracatı 7 milyon adeti bulan nursace seccade üretimini yaptığı seccadelerin taklitleri bile ortaya çıkmış. Halı Kilim ihracatçı Birlikleri tarafından ihracat başarı ödülüne layık görülen Nursace’nin ihracatta yakaladığı başarıda şüphesiz farklı çalışmalarının etkisi de büyük. Isıtmalı seccade ile beğeni toplayan şirket, bu ürünüyle Avrupa’daki camilere seccade üretimine de geçmiş. Şirket bugünlerde Belçika’da bir Türk camiinin seccade işiyle uğraşıyor.

pusulalı, laptop çantalı, ısıtmalı gibi pazara birçok seccade sunduklarını söyleyen şirket, özellikle pusulalı ve ısıtmalı seccadenin çok ses getirdiğini belirtiyor. Namaz saatlerinden yarım saat önce sistemin devreye girip seccadelerin otomatik olarak ısınmaya başlayacağını anlatan şirket, namazın bitmesiyle sistemin tekrar kapanacağını söylüyor. Namaz sırasında üşüdüğü için geliştirdiği ısıtmalı seccadeyi ürettiklerini dile getiren nursace seccade, sistemi ise şöyle anlatıyor: “Elektrikle çalışan ısıtmalı seccadelerin içinde karbon ısıtıcı bulunuyor. Yine seccadenin altında ısıyı kaybetmemesi için yalıtım malzemesi kullanıyor.https://www.ihvan.com.tr/seccade adresinden seccade modellerine ulaşabilirsiniz.