Namaz tesbihi satın al

By | 1 Ağustos 2019

 

Namaz tesbihi satın al

Namaz tesbihi satın al

 

Tesbihat, namazlardan sonra yapılan zikir ibadetine verilen isimdir. Hz. Allah’ı noksan sıfatlardan tanzih ederek başlanır. Daha sonra, her biri 33 kez olmak üzere çeşitli dualar okunur. Bu duaların sayısı, tesbihat için önem taşır. Bu nedenle, sayıyı şaşırmamak için bazı yardımcı araçlar kullanmak gerekebilir. Tespihler, bu iş için son derece uygun ürünlerdir. Her biri 99 boncuktan oluştuğu için, 33 ve katları şeklinde okunan duaların sayısının şaşırılmamasını sağlar. Hatta, bizim kültürümüze girişi de bu sebeptendir. Günlük hayatta can sıkıntısına karşı kullanılıyor olsa da, kökeni bu İslami geleneğe dayanır. Namaz tesbihatı sırasında kullanılacak tespih çeşitleri, sade görünüme sahip olur. Zira cami içerisinde kullanılmaları esastır.  Çok renkli ve gösterişli tespihler doğal olarak tercih edilmemektedir.

 

Namaz Tespihi Fiyatları

 

Namaz tespihleri bu bakımdan önemli bir ibadetin gerçekleşmesine yardımcı olan dibi eşyalar arasındadır. Nitekim her camide, bu amaçla kullanılmak üzere çok sayıda tespih bulunmaktadır. Ancak namaz tesbihatı sadece camide değil, evde veya namaz kılınan herhangi bir yerde yapılabilir. Bu nedenle, kişinin daima kendisine ait bir namaz tesbihi kullanması daha uygun olacaktır. Namaz tesbihi satın almak için web sitelerini tercih etmek, size pek çok avantaj kazandırır. Düşük fiyatlar ve çok sayıda çeşit arasından seçim yapmak, bunların sadece bazılarıdır. İhvan, her iki konuda da sektörün en uygun tekliflerini sunduğundan, namaz tesbihi satın almak için en uygun adrestir. 

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 690545 223 76 690850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.