Hurma Satın Al

By | 1 Ağustos 2019

Hurma Satın Al

Hurma Satın Al

Hurma, aslında palmiye türlerinden biridir. Diğer palmiyeler gibi tropikal, ılıman ve çöl ikliminin görüldüğü yerlerde yetişir. Hurma sıcağı, güneşi sever, soğuktan hoşlanmaz. Türkiye’de Akdeniz ikliminin olduğu yerlerde yetişir. Kutsal topraklarda ise, en değer verilen çeşitleri yetişmektedir. Hurma, İslami kültür ve gelenekte de önemli bir yere sahiptir. Hz. Peygamberin hurmayı sevdiği ve yenilmesini tavsiye ettiği bilinmektedir. Bu tavsiyenin bilimsel temelleri, henüz yeni yeni anlaşılmaya başlanmıştır. Hurma en temel vitaminler açısından oldukça zengindir. Özellikle de B9 vitamini yani Folik Asit, ve proteinleri bünyesinde barındırır. Ayrıca kalsiyum, magnezyum, potasyum, fosfor, demir ve sodyum mineralleri ile meyve şekeri açısından da zengin bir besindir. Bedensel ve zihinsel yorgunluğu azaltır. Vücuda enerji ve kuvvet verir. Cinsel gücü arttırır. Kansızlığı iyi gelir, kan yapıcıdır.

Hurma Çeşitleri ve Fiyatları

Stresi ve gerginliği azaltır. Sindirimi kolaylaştırır ve kabızlığa iyi gelir. Kalp krizi riskini azaltır. Kısacası, faydaları saymakla bitmez düzeydedir. İhvan, kutsal topraklarda yetişen en değerli hurma çeşitlerini son derece avantajlı koşullarla hizmetinize sunmaktadır. Bu lezzetli ve faydalı besin, yüksek kalite standartları ile elde edilmeli ve hak ettiği saygıyı görmelidir. İhvan, sadece sertifikalı ve lisanslı satıcılar ile çalıştığı için hurma satın almak için en uygun adrestir. Hurma yiyerek hem sağlığınızı koruyun ve hem de sünnete uygun davranın.

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 690545 223 76 690850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.