Namaz Takkeleri Çeşitleri

By | 21 Haziran 2019

Namaz Takkeleri Çeşitleri

Namaz Takkeleri Çeşitleri

Bilindiği üzere, herhangi bir başlıkla namaz kılmak, başı açık kılmaktan daha faziletlidir. Nitekim hadisi şeriflerde “Bedir’de, Huneyn’de sarıklı melekler yardım etti. Sarık, müminle, kâfiri ayırt edici bir alamettir” ve “Takke üzerine sarık sarmak, müşriklerle aramızdaki farktır. Sarığın her dolaması için bir nur ihsan olunur” buyrulmuştur. Hatta sarığın uzunluğu dahi “Resulullah, sarık sardığında, ucunu iki küreği arasına [iki karış kadar] uzatırdı” hadisi şerifiyle belirtilmiştir. Kısacası, namaz kılarken erkeklerin başını örtmesi sünnettir. Maksat saçları göstermemek değil, başa bir şey koyarak sünneti yerine getirmektir. Böyle niyet ettikten sonra, takke modelleri de sarık yerine geçebilir ve kullanılabilir.

Uygun fiyatlı namaz takkesi satın al

Namaz takkeleri çeşitleri oldukça çok sayıdadır. Dantelden örülenler olduğu kadar, kadife, ipek gibi değerli ve pahalı kumaşlardan üretilenleri de vardır. Yukarıda da belirttiğimiz gibi, amaç namaz kılarken başı örtmekten ibarettir ve namaz takkesi seçimi de bu doğrultuda yapılmalıdır. Sarık ve takke kullanmak, sünnet-i zevaid’dendir. Diğer bir deyişle, hiç sarık sarmayan veya takke takmayan kimse günah işlemiş olmaz. Ancak tavsiye edilen bir davranış şeklidir. Namaz takkesitakılırsa, ayrıca müstehab sevabı da kazanılmış olur. İhvan web sitesi, namaz takkeleri çeşitleri bakımından en zengin seçeneklerin yer aldığı adrestir. Tüm namaz takkelerimiz kaliteli materyallerden imal edilmiş olup, kullanışlı ve pratiktir. Uygun fiyatlı namaz takkeleri satın almak için ihtiyacınız olan tek adres, İhvan web sitesidir.

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptanalımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.