Toptan Takke Satın Al

By | 21 Haziran 2019

Toptan Takke Satın Al

Toptan Takke Satın Al

Hz. Peygamber’in başına yalnız sarık ve yalnız takke koyduğu gibi, takke üzerine sarık sardığı da bilinmektedir. Hatta takke üzerine sarık halini daha çok kullandığı rivayet edilmektedir. Hz. Peygamber, takke ve sarığı gerek namaz kılarken gerekse de günlük yaşantısında kullanmıştır. Bu nedenle sünneti yerine getirmek isteyen Müslümanın da aynısını yapması gerekir. Bu husus, özellikle namaz kılarken geçerlidir. İnsanlar namaz kılarken, Allah’ın huzuruna çıkmış kabul edilir. Bu nedenle hem giyime dikkat etmek ve hem de güzel, temiz kıyafetler giymeye özen göstermek gerekir. Bu husus, “Ey Âdem’in evlatları! Her namaz vaktinde mescide giderken(seccadeye dururken/namaz kılarken), süsünüz olan elbisenizi giyinin.”(Araf, 7/31) mealindeki ayetle de ortaya konmuştur. Kısacası takke takmak, özellikle de namaz kılarken kullanmak, her mümin için tavsiye edilen bir davranıştır.

Uygun fiyatlı takke modelleri

Takke modelleri tek tek satın alınabileceği gibi, toplu halde de alınabilir. Toptan takke satın almak, pek çok açıdan daha avantajlıdır. Öncelikle elde edeceğiniz fiyatlar çok daha avantajlı olacaktır. Zira bilindiği üzere, toplu olarak alındığında her malın fiyatın düşer. Alışveriş için web sitelerini tercih ederseniz, elde edeceğiniz fiyat avantajı daha da fazla olacaktır. Toptan takke satın almak için internet sitelerini kullanmak, ücretsiz kargo, çeşit ve model sayısı, kapıda ödeme gibi pek çok avantaja daha sahiptir. İhvan, tüm bu avantajları bir arada sunan tek web sitesidir.

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptanalımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.