Namaz Öğreten Sesli Seccade

By | 1 Ağustos 2019

Namaz kılmak her müslümanın en önemli dini vazifelerinden biridir. Namaz kılmayı öğrenmekte her müslüman farzdır. Namaz kılma ibadetini yerine getirmek için namaz kılmayı öğrenmeyi kolaylaştırmak amacı ile bazı dini ürünler tasarlanmıştır. Bu ürülenlerin en başında namaz öğreten sesli seccade gelmektedir. 

Namaz öğreten sesli seccade müslümanların hem çabuk hem de kolay bir şekilde namaz kılmayı öğrenmeleri amacı ile tasarlanmış namaz ibadetini ihya etmenizi sağlayan dini bir ürün olarak müslümanların hizmetine sunulmuştur. 

Namaz öğreten sesli seccade üzerinde namaz kılmayı öğreneceğiniz bir adet seccade ve namaz kılınışının tam uygulamalı tarifinin yapıldığı bir adet sesli cihazdan oluşmaktadır. Sesli cizaz namaz öğreten sesli seccade ürünün en önemi parçasıdır. Bu sesli cihaz içinde 5 vakit namazın farzı sünneti vitiri ile başlama tebirinden son otruştaki selam vermeye kadar namazın içinde bulunan tam dua, sure, tekbir ve tesbihatı uygulamalı bir şekilde açıkça anlatılmaktadır. 

Namaz öğreten sesli seccade ile çok kısa bir surede namaz kılmayı isteddiğiniz namaz vaktinden başlayarak kolaylıkla öğrenebilir daha sonrada başka bir şeye ihtiyaç duymadan kendi kendinize kılabilirsiniz.

Namaz öğreten sesli seccade ile sadece namaz kılmayı öğrenme ile kalmayıp ayrıca namaz surelerini, dualarını, tekbirlerini, tesbihatlarını, ezanı ve ezan duasınıda kolaylıkla ezberleyebileceksiniz.