Namaz Kıldıran Seccade Nedir?

By | 22 Mayıs 2014

namaz-kildiran-seccade

 

Namaz kıldıran seccade nedir

Namaz kıldıran seccade nedir ?

Son zamanlarda belkide sıkça duyduğunuz ve cevabını merak ettiğiniz bu sorunuza namaz kılmayı  öğreten seccadeyi tanıtarak yardımcı olabiliriz.

Namaz Kıldıran seccade Normal seccade boyutlarında tasarlanmış kaliteli kumaştan dokunmuş seccadeye monte edilmiş bir aparat sayesinde namaz kılmayı öğretmektedir.

Namaz kıldıran seccade nedir nasıl kullanılır ?

Namaz Kıldıran seccadede ki bu aparat düğmelidir. Her düğme belli bir vakti temsil etmektedir. Siz hangi vaktin namazını kılmak istiyorsanız o vakti işaret eden düğmeye basıp namazınıza başlayabilirsiniz.

Namaz Kıldıran seccade nedir faydaları nelerdir ?

Namaz Kıldıran seccade sayesinde dinimizin direği olan namazı daha kolay öğrenebilirsiniz. Özellikle okuma yazma bilmeyenler için namaz kılmayı öğrenmek dinleyerek çok kolay şekilde öğrenilebilinir. Ayrıca çocuklarında namaz kılmayı öğrenmesi bu seccade sayesinde hem daha kolay hemde daha eğlenceli olacaktır.

Bunun dışında namaz kılmayı bilen ama gerek kıldığı rekatları devamlı karıştıran gerekse okuduğu süreleri karıştıranlar bu sorunlarına da namaz kıldıran seccade ile çözüm bulacaklardır.