Kutludoğum Haftası İçin Hediyelik Eşyalar

By | 21 Haziran 2019

Kutludoğum Haftası İçin Hediyelik Eşyalar

Kutludoğum Haftası İçin Hediyelik Eşyalar

Bilindiği üzere, son 25 yıldan bu yana, ülkemizde her yıl 14-20 Nisan arasında Kutlu Doğum Haftası kutlamaları yapılmaktadır. Kutlu doğum denmesinin nedeni, bu haftanın Hz. Peygamber’in doğum haftası olarak kabul edilmesinden kaynaklanır. Sadece ülkemizde kutlanan bu özel hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir. Nitekim tüm hafta boyunca gerek devlet, gerekse de vatandaşlar tarafından çeşitli etkinlikler düzenlemektedir. Piyesler, yarışmalar, ilahiler bunlardan bazılarıdır. Aynı şekilde, Kutlu doğum haftası için hediyelik eşyalar da dağıtılmaktadır. Bu hediyelik ürünler, kutlu doğum haftasının coşkusunun paylaşılmasını sağlamaktadır. Kutlu doğum haftası için hediyelik eşyalar, Hz. Peygamberin sözlerini ve sünnetlerini hatırlatıcı niteliktedir ve bu haftaya özgüdür.

Kutlu doğum hediyelik eşyaları satın al

Kutlu doğum hediyelikleri, sayıca fazla ve oldukça da çeşitlidir. Özel logo işlemeli seccade modelleri, Mukaddes Beldeler albümü, Kabeli üçlü hediye paketleri, hadis küpleri, özel baskılı kutlu doğum balonları ve veda hutbesi, bunlara verilebilecek örnekler arasındadır. Yine, gül motifli eşya ve hediyelikler de bu amaçla kullanılabilir. Toplu kutlu doğum hediyelikleri alarak, tasarruf yapmak da mümkündür. Alışveriş için İhvan web sitesini tercih ederseniz, tüm bu ürünler size veya firmanıza özel halde de hazırlanabilir. Her biri estetik ve kullanışlı olan kutlu doğum hediyeliklerimiz, üstün kalite standartları ile üretilmiştir. Siparişleriniz, ücretsiz kargo ile adresinize dek teslim edilmektedir.

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.