Kutlu Doğum Magnetleri Uygun Fiyatlarla

By | 21 Haziran 2019

Kutlu Doğum Hediyelik Buzdolabı Süsü Magnet

Kutlu Doğum Magnetleri Uygun Fiyatlarla Stoklarımızda

Kutlu doğum haftası peygamber efendimizin doğduğu hafta olarak kabul edilmektedir ve bu doğrultuda farklı etkinlikler düzenlenerek kutlanmaktadır. Bu etkinliklerin en başında anma programları ve kuranı kerim tilavetleri düzenlenir. Kutlu doğum haftalarını yalnızca devlet kurumları değil, özel firmalar, şahıslar, kuran kursları ve önemli kişilerde düzenleyebilmektedir. Pek çok vakıf ve derneğinde bu konuda çabaları malumdur.

Eğer kutlu doğum haftası etkinlikleri düzenliyorsanız ve misafirlerinize bu güzel haftanın unutulmaması için küçük hediyeler vermek niyetindeyseniz magnetler tam da size göre. Kutlu doğum haftalarına özel olarak hazırlanan kutlu doğum magneti temelde kutlu doğum haftası ile alakalı belli başlı çağrışımları yapmak üzere düzenlenir. Hadisi şerifler yazılı olabilir, peygamber efendimizle alakalı övgüler yazılı olabilir ve ya dua yazılı magnetlerden de temin edebilirsiniz. magnetlerin kullanımı oldukça kolaydır. Pek çok kişi üzerinde hoş etki bırakarak uzun seneler kullanılabilir. Buzdolabına ve beyaz eşyalara yapıştırılacağı için uzun yıllar konuldukları yerlerde kalkacaktır. Bu yüzden kutlu doğum haftası için en uygun hediyelikler arasında yer almaktadır.

Kutlu doğum haftası organizasyonları için kutlu doğum magneti ihvan.com.tr ‘de oldukça uygun fiyatlarla satışa sunuluyor. Yapacağınız tüm toplu alımlarda dilediğiniz kadar kutlu doğum magneti temin edilebiliyor, dilediğiniz adrese teslimatı yapılıyor ve kolay ödeme seçenekleri ile bütçenizi de sarsmıyor. İhvan.com.tr ile yapacağınız güvenli ve hızlı alışverişle unutulmayacak bir hediyelik sizleri bekliyor.

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptanalımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Kutlu Doğuma Özel Hediyelikleri İncelemek için Tıklayın