Kutlu Doğum Haftası ve Etkinlik Programı

By | 21 Haziran 2019

Kutlu Doğum Haftası ve Etkinlik Programı

Hz. Peygamber’in doğumunun ve yaşamının kutlandığı özel bir hafta olan kutlu doğum haftası, her yıl 14 – 20 Nisan tarihleri arasına denk gelmektedir. Bu hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenlenerek, Hz. Peygamber hatırlanır ve davranışları örnek alınır. Okullarda, resmi kurumlarda ve hatta mahallelerde düzenlendiği için, kutlu doğum haftası ve etkinlik programı oldukça geniş bir çeşitliliğe sahiptir. Örnek bir kutlu doğum haftası ve etkinlik programı, aşağıda verilmiştir.

–          Salavat kampanyası

–          Kırk hadis ezberleme yarışması

–          Şiir ve bilgi yarışmaları

–          Hitabet Yarışması

–          “Peygamberi En Güzel Kim Anlatır?” yarışması

–          Özel ilahiler

–          Huzurevi ziyaretleri

–          Video gösterimleri

–          Kutlu doğum hediyelikleri dağıtılması

Kutlu doğum hediyelikleri satın al

Bunların arasında, kutlu doğum hediyelikler özellikle önem taşımaktadır. İsimlerinde de anlaşılabileceği gibi, bunlar bu özel haftaya mahsus ürünlerden oluşur. Genellikle gül temalı ürünlerdir. Zira gül, gerek peygamberimiz gerekse de İslamiyet ile özdeşleşmiş bir simgedir. Gül hadis kartelaları, gül şekilli magnetler, gül kokulu tesbihler gibi sayısız ürün, bu amaçla kullanılabilir. Elbette kırk hadis panoları, Yasini Şerif kitapları, esans çeşitleri gibi geleneksel ürünler de bu amaçla kullanılabilmektedir. Kutlu doğum hediyelikleri satın almak için en çok sayıda çeşidi ve en avantajlı fiyatları size İhvan web sitesi sunmaktadır. İhvan, tüm siparişlerinizi ücretsiz kargo ile adresinize dek teslim etmektedir.

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.