Kutlu Doğum İçin Toptan Hediyelik

By | 21 Haziran 2019

Kutlu Doğum İçin Toptan Hediyelik

Mevlid kandili, bilindiği üzere Hz. Peygamberin doğum gecesi ve aynı zamanda Hicrî Rebiülevvel ayının onikinci gecesidir. Nitekim mevlid zaten doğum günü demektir. Diğer bir deyişle, mevlid kandilinde peygamberimizin doğumu kutlanır. II. Selim zamanında başlayan bu kutlamalar, yüzyıllardır ülkemizde devam etmektedir. İşte bu kutlamaları bir haftaya yaymak amacıyla, 1989 yılında Diyanet İşleri Başkanlığının önerisiyle ülkemizde kutlu doğum haftası adında bir etkinlik de düzenlenmeye başlamıştır. Bu etkinlik, isminden de anlaşılabileceği üzere bir hafta boyunca sürer. Kutlu doğum haftası boyunca Peygamberimizin hayatının anlatıldığı etkinlikler düzenlenir. Aynı normal bir mevlid gibi, bu süre boyunca hediye alıp vermek de adetlerimiz arasına girmiştir.

Kutlu doğum hediyelik satın al

Bu hediyelik ürünlere genel olarak kutlu doğum hediyelikleri denmektedir. Çeşit bakımından oldukça zengindirler ve seccadeden tespihe, gümüş takıdan gül demetlerine, hatta kutlu doğum balonlarına kadar pek çok ürün bu kapsama girmektedir. Yine aynı mevlüt hediyelikleri gibi, kutlu doğum hediyelikleri de toptan satın alınmalıdır. Zira bu sayede daha uygun fiyatlar elde etmek mümkün olacaktır. Halihazırda, kutlu doğum için toptan hediyelik çeşitleri bakımından en zengin seçenek ve en uygun fiyatlar, İhvan web sitesinde mevcuttur. Geleneksel hediyeliklerden son teknoloji eseri ürünlere kadar çok sayıda kutlu doğum hediyeliği, sitemiz içerisinde avantajlı fiyatlara satılmaktadır. Kutlu doğum için toptan hediyelik satın alınması halinde, çok daha düşük fiyatlar elde etmeniz de mümkün olmaktadır.

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.