Kutlu Doğum Haftası İçin Hediyelikler Satın Al

By | 21 Haziran 2019

Kutlu Doğum Haftası İçin Hediyelikler

Hz. Peygamberin doğumu, bilindiği üzere Mevlid kandili ile tüm İslam aleminde zaten kutlanan bir husustur. Bu kutlamaları bir haftaya yaymak ve çeşitli etkinliklerle desteklemek için, 1989 yılında Prof. Dr. Süleyman Hayri Bolay’ın teklifi ile Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Kutlu Doğum haftası ortaya çıkarılmış ve ülkemizde kutlanmaya başlanmıştır.  Bu hafta, Hz. Muhammed’in anlatılmasının amaçlandığı ve doğum gününün miladi takvime göre 20 Nisan kabul edilerek kutlandığı bir etkinlik haftasıdır. İlk başlarda Mevlid kandilinin hemen peşi sıra kutlanmışsa da, günümüzde 14-20 Nisan tarihleri arasında yapılmaktadır. Örneğin “Bir Dal Gül Ver” kampanyası ve “Kutlu Doğum Aşı” kampanyası bu hafta içerisinde dahil edilmiş çeşitli etkinliklerdir.

Kutlu doğum haftası hediyelikleri

Kutlu doğum haftası için hediyelikler satın almak ve sevap işlemek için dağıtmak, artık adetlerimiz arasına girmiştir. Kutlu doğum haftası için hediyelikler sayı ve çeşit bakımından oldukça zengindir. Mevlüt ve cemiyetlerde dağıtılan hediyelikler (Yasin kitapları, mevlüt şekerleri vs.) kullanıldığı gibi, bu haftaya özel gül demetleri, hadis kartelaları ve kutlu doğum balonları gibi ürünler de mevcuttur. Bu tarz hediyelik ürünler, bu özel haftanın anlam ve önemini vurgulayacak ve uzun bir süre hatırlanmasını sağlayacaktır. Kutlu doğum haftası hediyelikleri bakımından en çok çeşidi en uygun fiyatlarla halihazırda İhvan web sitesi sunmaktadır. Kapıda ödeme ve ücretsiz kargo gibi avantajlarla sipariş verebileceğiniz ürünlerimiz, adresinize dek teslim edilmektedir.

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.