Kutlu Doğum Hediyelik Satış

By | 21 Haziran 2019

Kutlu Doğum Hediyelik Satış

Bilindiği üzere, Hz. Peygamberin dünyayı teşrif ettiği gün olan Mevlid-i Nebevi, yüzyıllardan bu yana milletimiz tarafından “Mevlid Kandili” olarak kutlanmaktadır. Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı, peygamberimizin doğumuna dair kutlamaları belli bir haftaya yaymış ve bu amaçla çeşitli etkinlikler düzenlemeye karar vermiştir. Nitekim bu doğrultuda, Peygamberimizin doğum gününü içine alan haftayı “Kutlu Doğum Haftası” olarak ilan etmiştir. Kutlu doğum haftası, her yıl 14-20 Nisan arasında kutlanır. Bu özel hafta boyunca Peygamberimizin hayatı anlatılır,salatı şerifler venaatı şerifler okunur. Kuran-ı Kerim okunarak, Kuran-ı Kerim’den mesajlar verilir. Peygamberimizin hadisi şerifleri, tüm Müslümanlara mesaj olarak aktarılır. Bu doğrultuda, çeşitli hediyelik eşyalar da bu haftanın anlam ve önemine uygun olarak yine müminler arasında dağıtılır.

Kutlu doğum hediyelik ürünleri nedir?

Bu eşyalar, genel olarak kutlu doğum hediyelikleri adıyla bilinmektedir. Sayıları ve çeşitleri oldukça çoktur. Kutlu doğum balonları, hadis kartelaları, gül demetleri ve Yasin kitapları, en yaygın şekilde kullanılan kutlu doğum hediyelikleri arasındadır. Bunları satın almak için en uygun yöntem, online web sitelerini kullanmaktır. Kutlu doğum hediyelik satış konusunda en yetkin web sitesi de İhvan’dır. Onlarca çeşit hediyelik ve İslami ürünümüz, uygun fiyatlarla sitemiz içerisinde sizleri beklemektedir. Toplu olarak satın almanız durumunda, çok özel fiyat tekliflerine sahip olmanız da mümkündür. Kutlu doğum hediyelik satış için, İhvan size gereken tek adrestir.

 Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.