Kutlu Doğum İçin Hediyelik İlginç Ürünler

By | 21 Haziran 2019

Kutlu Doğum İçin Hediyelik İlginç Ürünler

Kutlu doğum haftası, her yıl 14 – 20 Nisan arası kutlanan ve Hz. Peygamberin doğumuna adanmış bir haftadır. Bu hafta boyunca, çeşitli etkinlikler düzenlenerek Peygamberimizin doğumu ve yaşamı hatırlanır. Gençler ve çocuklara bu sayede örnek teşkil edilir ve hediyelikler verilerek, Peygamberin doğumunun coşkusu hep birlikte kutlanır. Nitekim kutlu doğum hediyelikleri alıp vermek, bu haftaya mahsus bir gelenek haline gelmiştir. Kutulu doğum hediyelik çeşitleri, son derece zengindir. Yasin kitaplarından hadis kartelalarına, gül kokulu tespihlerden esans çeşitlerine kadar çok sayıda ürün bu kategoriye girmektedir. Kutlu doğum için hediyelik ilginç ürünler de elbette mevcuttur. Bu tarz ürünler, genellikle bu haftaya mahsustur ve tüm bir yıl boyunca, kutlu doğumun hatırlanmasını sağlar.

Değişik kutlu doğum hediyelikleri satın al

Kutlu doğum için hediyelik ilginç ürünler arasında ilk sırada kutlu doğum gül motifleri gelmektedir. Gül, bilindiği üzere dinimiz ve Hz. Peygamber ile özdeşleşmiş bir semboldür. Nitekim Fatih’in portrelerinde dahi gül ile resmedilmesi bundandır. Aynı nedenle, çoğu üründe bir motif olarak kullanılmaktadır. Gül kokulu tespih, gül şeklinde magnet, gül kartelası ve mührü şerifli gül bunlara örnek olarak verilebilir. Üçlü Kabeli hediyelik set, gül kartela, gül/misk kokusu ve gül suyu da, diğer ilginç ürünler arasındadır. En ilginç ve en özgün kutlu doğum hediyelikleri, İhvan web sitesinde avantajlı koşullar ve uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.