Kutlu Doğum İçin Alternatif Hediyeler

By | 21 Haziran 2019

Kutlu Doğum İçin Alternatif Hediyeler
Kutlu Doğum İçin Alternatif Hediyeler

Kutlu doğum haftası, bilindiği üzere Hz. Peygamber’in doğumunun kutlandığı özel bir haftadır. Her yıl 14-20 Nisan tarihleri arasına denk gelmekte ve yaklaşık 25 yıldan bu yana da kutlanmaktadır. Sadece ülkemizde kutlanan bu özel hafta boyunca, çeşitli etkinlikler düzenlenerek Hz. Peygamber’in hayatı, yaşam biçimi ve güzel huyları hatırlanır, genç neslin bunları öğrenmesi sağlanır. Aynı şekilde, bu hafta boyunca çeşitli hediyelik eşyalar alıp vermek de bir adet haline gelmiştir. Bu tarz ürünlere, genel olarak kutlu doğum hediyelikleri denmektedir. Geleneksel olarak, seccade modelleri, gümüş takılar, esans çeşitleri, tesbih modelleri ve Yasin kitapları, bu tarz hediyelikler arasındadır.

Değişik kutlu doğum hediyelikleri

Ancak kutlu doğum için alternatif hediyeler de elbette mevcuttur. Bu tarz alternatif hediyeler, gerek tasarım gerek de kullanım bakımından değişiktir. Çoğunluğu, teknolojik ürünler şeklinde dizayn edilmiştir. Kutlu doğum için alternatif hediyeler bakımından ilk örnek, gül ve gül temalı eşyalardır. Bilindiği üzere gül, gerek dinimizi gerekse de Hz. Peygamber’i simgeleyen bir semboldür. Bu nedenle gerçek gül demetleri, yapay güller, gül desenli gümüş takılar ve kolyeler, hatta gül kokulu tesbih modelleri de hediyelik olarak kullanılmaktadır. Zikirmatik, buzdolabı magnetleri ve hadis kartelaları gibi değişik ve alternatif hediyelikler de elbette mevcuttur. Tüm bu kutlu doğum hediyeliklerini sayın almak için en uygun adres ise, on yıllardan bu yana olduğu gibi İhvan web sitesidir.

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.