Kutlu Doğum Haftası İçin Hediyelik Metal Gül Rozetler

By | 21 Haziran 2019

Kutlu Doğum Haftası İçin Hediyelik Metal Gül Rozetler

Türk kültürü, sembolcü bir kültürdür ve sevilen, beğenilen hemen her şey sembolize edilmiştir. Örneğin ok, Türk kültüründe Tanrıya olan bağlılığın sembolüdür. Kültürümüz, doğal olarak Hz. Peygamber için de bir sembol belirlemiştir ve bu da gül’dür. Yani gül, bizim için Peygamberimize duyulan muhabbetin sembolüdür. Nitekim Fatih’in tablolarında dahi gül ile resmedilmesi bundandır. Yine ilginç bir şekilde, ebcet hesabında gül’ün karşılığı 66 rakamıdır. 66, aynı zamanda Allah, hilal ve lalenin de karşılığı olmaktadır. Diğer bir deyişle, gül iman hayatımızın sembolü sayılır ve Hz. Peygamber ile özdeşleşmiştir. Nitekim Hz. Peygamber hakkında yazılan kasidelerde dahi, sıklıkla gül koktuğundan bahsedilmektedir.

Kutlu doğum haftası hediyelikleri

Bu derece sembolik bir değeri olan gül, elbette İslami ürünler ve hediyelik eşyalarına da konu olmuştur. Bunu en güzel kutlu doğum haftası için hediyelik metal gül rozetler üzerinde görebilmek mümkündür. Bilindiği üzere kutlu doğum haftası, Hz. Peygamberin doğumunun kutlandığı hafta olup, bu hafta boyunca çeşitli hediyelikler dağıtmak adettendir. Yukarıda da izah ettiğimiz gibi, bu haftaya özel hediyelik ürünler, genellikle gül şeklindedir veya tasarımlarında gül barındırır. İhvan, kutlu doğum haftası için hediyelik metal gül rozetler satın almak için en uygun adrestir. Hadis kartelaları, kutlu doğum balonları, gerçek gül demetleri gibi özel kutlu doğum haftası hediyelik ürünlerimiz de mevcuttur.

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.