Kutlu Doğum Haftası Hediyelikleri Nerede Satılır

By | 21 Haziran 2019

Kutlu Doğum Haftası

Kutlu Doğum Haftası Hediyelikleri Nerede Satılır

Bilindiği üzere, Mevlit kandili, Hicri takvimdeki Rebiülevvel ayının 12. gününün sabahına denk gelmektedir ve Hz. Peygamber’in doğum günü olarak tüm İslam aleminde kutlanılmaktadır. (Miladi takvimde her yıl değişen bir tarihe denk gelmektedir.) Kutlu Doğum Haftası ise yine aynı döneme denk gelir ancak belli bir günün aksine, bütün bir haftaya yayılmıştır. Yani tam bir hafta boyunca, Hz. Peygamber’in doğumu ve yaşamı, çeşitli etkinlikler ile kutlanır. Bu hafta, her yıl 14 – 20 Nisan tarihleri arasına denk gelmektedir. Diğer bir deyişle, Hz. Peygamber’in doğumu, ülkemizde her yıl iki defa kutlanmaktadır. Kutlu Doğum Haftası, sadece ülkemize özgü bir durumdur. Diğer İslam ülkelerinde kutlanmaz ve böyle bir gelenek de yoktur.

Kutlu doğum hediyelikleri satın al

Kutlu doğum haftası sırasında, çeşitli hediyelikler dağıtmak ve bu özel haftanın önemini vurgulamak, artık adetlerimiz arasına girmiştir. Bu hediyelikler kutlu doğum haftası hediyelikleri veya kutlu doğum hediyelikleri adıyla bilinir. İçlerinde geleneksel ürünler kadar, bu haftaya özgü hediyelik eşyalar da bulunur. Örneğin gül demetleri ve cam gül çeşitleri, tamamen bu haftaya özgü ürünlerdir. Kutlu doğum haftası hediyelikleri nerede satılır sorusunun cevabı ise, tahmin edebileceğiniz gibi İhvan web sitesidir. Gül çeşitlerinden hadis kartelalarına, cam güllerden buzdolabı magnetlerine kadar sayısız kutlu doğum hediyelikleri, avantajlı fiyatlar ve uygun koşullarla sitemiz içerisinde satışa sunulmuştur.

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.